Moderator: Estraven
.Cindy pisze:Tutaj watek o qpkach viewtopic.php?f=1&t=15134&start=0 moze przyda sie na cos
selene00 pisze:Zrób jej inne ubranko.
Swojemu Astusiowi kiedy się permanentnie wylizywał w jednym miejscu, zrobiłam z rękawa bluzki taką hm... kamizeleczkę.![]()
Ważne żeby materiał był elastyczny i nie utrudniał ruchów a jednocześnie opinał ciałko. Takie szpitalne kapotki są nierozciągliwe i chyba dlatego tak trudno je zwierzakom zaakceptować.
Długi rękaw elastycznej bluzki, węższa część to miejsce na łepek i dwie dziury na łapki wyciachać.
Może spróbuj.

karola7 pisze:Coś tam wymodziłam :
Tylko tak, rana jest dość nisko, rękaw długi - z zapasem w razie gdyby chciała go podciągać, ale jak chodzi zdarza jej się zaplątać te tylne łapki i nie wiem jak to rozwiązać, bo jak utnę bardziej ten rękaw to może sobie go podciągnąć i dobrać się do brzucha. Jednocześnie jak zrobię jej jakąś przepaskę, to boję się, że będzie uciskała ranę . Wyciąć jej dziury na tylne nogi ?!
Niezadowolona jest nadal, mina jak ją w to ubierałam mówiła wszystko, nawet specjalnie się nie opierała, ale i tak chyba mnie znienawidzi niebawem...
karola7 pisze:I czy on ją wystarczająco opina ? Ona jest taka chuda glizda, ja sama jestem rozmiar 34/36 więc rękawy mam w bluzkach szczupłe, ale i tak na niej dość szerokie, szczególnie ta część która zasłania brzuch...
Kotx2 nie nabijaj się![]()
.

Użytkownicy przeglądający ten dział: maeria89 i 26 gości