Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Ciociu ale ja nie jestem panienką
Sisi
po wierzchu nie widać
Widać jaki jestem duży i męski![]()
![]()
no tak![]()
![]()
![]()
szczególnie pysio masz męskie![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Ciociu ale ja nie jestem panienką
Sisi
po wierzchu nie widać
![]()
no tak![]()
![]()
![]()
bozena640 pisze:Też któregoś dnia usiłowałam dojrzeć na co polują Sisi z Duffy i nic nie widziałam a oni w jedno miejsce patrzyli razem więc chyba coś tam było
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Ciociu ale ja nie jestem panienką
Sisi
po wierzchu nie widać
![]()
no tak![]()
![]()
![]()
już sam nie wiem
w końcu vetka zapisała mnie na sterylkę
później okazało się że jestem jednak chłopczykiem
ula-misia pisze:Oj słoneczko ty nasze musisz pogonić swoją Dużą niech już nowy wąteczek szykuje
Kociara82 pisze:witam sie ze skarbenkami i lece trzymac kciuki za Lilunie i Psocisia
Petka pisze:Cześć Gromadko.
Zdążyliśmy jeszcze w starym wątku się przywitać.
Danusia pisze:bozena640 pisze:Też któregoś dnia usiłowałam dojrzeć na co polują Sisi z Duffy i nic nie widziałam a oni w jedno miejsce patrzyli razem więc chyba coś tam było
no widzisz![]()
Nastepnym razem musimy okulary założyć![]()
no chyba,że koty na węch je czują
Danusia pisze:bozena640 pisze:już sam nie wiem
w końcu vetka zapisała mnie na sterylkę
później okazało się że jestem jednak chłopczykiem
widocznie jeszcze maleńkim dzieciątkiem byłes,wtedy wetka mogła nie dojrzeć twoich skarbów
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Też któregoś dnia usiłowałam dojrzeć na co polują Sisi z Duffy i nic nie widziałam a oni w jedno miejsce patrzyli razem więc chyba coś tam było
no widzisz![]()
Nastepnym razem musimy okulary założyć![]()
no chyba,że koty na węch je czują
Okulary raczej nam nie pomogą![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 1076 gości