pucio79 pisze:Ania, a może by tak też wysłać maila do tvn24 niech nagłośnią na całą Polskę.
Puciu! A zrobiłabyś to? Możesz przekleić moje pismo, bo ja już nie wiem, w co ręce włożyć
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pucio79 pisze:Ania, a może by tak też wysłać maila do tvn24 niech nagłośnią na całą Polskę.
AniaWrocław pisze:pucio79 pisze:Ania, a może by tak też wysłać maila do tvn24 niech nagłośnią na całą Polskę.
Puciu! A zrobiłabyś to? Możesz przekleić moje pismo, bo ja już nie wiem, w co ręce włożyć
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:pucio79 pisze:Ania, a może by tak też wysłać maila do tvn24 niech nagłośnią na całą Polskę.
Ania, trzeba mieć konkrety chyba żeby tam napisać ? obadać dokladnie co i jaki dopiero tam Krzyczeć glośno to wtedy zajmą sie tym tak myślę sobie po cichu
pucio79 pisze:krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:pucio79 pisze:Ania, a może by tak też wysłać maila do tvn24 niech nagłośnią na całą Polskę.
Ania, trzeba mieć konkrety chyba żeby tam napisać ? obadać dokladnie co i jaki dopiero tam Krzyczeć glośno to wtedy zajmą sie tym tak myślę sobie po cichu
Ania wydaje mi się, że to powinna napisać osoba związana z fundacją czy z TOZem tak jak Iwonka czy Ty, Iwonka tam była i widziała.
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:pucio79 pisze:Ania, a może by tak też wysłać maila do tvn24 niech nagłośnią na całą Polskę.
ogonia pisze:http://www.facebook.com/event.php?eid=136201333124548&pending
zapraszajcie znajomych (ja juz porozklejalam gdzie sie da)
Ateista po śmierci trafił do piekła. Puka do bram, otwiera Diabeł w "gajerze" od Armaniego, woń Hugo Bossa...
- Dzień dobry, zapraszam pana, oprowadzę po naszym piekle. Tutaj są sypialnie, tu natryski, sauna, solarium, jacuzzi, można korzystać do woli.
Ateista zaskoczony i zdziwiony. Wchodzą do następnego pomieszczenia, długi stół, najlepsze alkohole, fura żarcia, chętne panienki się kręcą, ludzie balują ... ateista czuje, że musi być jakiś hak.
Następne pomieszczenie - biblioteka ze wszystkimi książkami, jakie na świecie wydano, diabły pilnują ciszy, ludzie w skupieniu
czytają. Ateista idzie dalej.
Kolejny lokal - kotły, ludzie w smole się prażą, nieludzkie wycie, diabły widłami popychają tych, którzy chcą uciec. Ateista nie wytrzymał:
- Panie Diable, ale o co chodzi, tu impreza, tu czytelnia, a tu kotły, smoła...
- A nie, na tych niech pan nie zwraca uwagi, to katolicy, jak wymyślili, tak mają.
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:pucio79 pisze:Ania, a może by tak też wysłać maila do tvn24 niech nagłośnią na całą Polskę.
Konkrety przecież są, patrz filmik!
ogonia pisze:http://www.facebook.com/event.php?eid=136201333124548&pending
zapraszajcie znajomych (ja juz porozklejalam gdzie sie da)
Ateista po śmierci trafił do piekła. Puka do bram, otwiera Diabeł w "gajerze" od Armaniego, woń Hugo Bossa...
- Dzień dobry, zapraszam pana, oprowadzę po naszym piekle. Tutaj są sypialnie, tu natryski, sauna, solarium, jacuzzi, można korzystać do woli.
Ateista zaskoczony i zdziwiony. Wchodzą do następnego pomieszczenia, długi stół, najlepsze alkohole, fura żarcia, chętne panienki się kręcą, ludzie balują ... ateista czuje, że musi być jakiś hak.
Następne pomieszczenie - biblioteka ze wszystkimi książkami, jakie na świecie wydano, diabły pilnują ciszy, ludzie w skupieniu
czytają. Ateista idzie dalej.
Kolejny lokal - kotły, ludzie w smole się prażą, nieludzkie wycie, diabły widłami popychają tych, którzy chcą uciec. Ateista nie wytrzymał:
- Panie Diable, ale o co chodzi, tu impreza, tu czytelnia, a tu kotły, smoła...
- A nie, na tych niech pan nie zwraca uwagi, to katolicy, jak wymyślili, tak mają.
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:pucio79 pisze:Ania, a może by tak też wysłać maila do tvn24 niech nagłośnią na całą Polskę.
Konkrety przecież są, patrz filmik!
no sątylko mnie chodziło o psy
bom psiara
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], Szymkowa i 431 gości