MISIA - miła sunia staruszka PILNIE potrzebuje DS / DT !!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt maja 27, 2011 8:08 MISIA - miła sunia staruszka PILNIE potrzebuje DS / DT !!!

Mamy bardzo poważny problem - staruszka sunia Misia, znaleziona jakeś dwa miesiące temu, musi zostać zabrana z dt, w ktróym obecnie jest. Miala tam być kilka tygodni, kilka kryzysów udało się zażegnać, a tej chwili sprawa stoi na ostrzu noża z przyczyn niezależnych od dt. Sunia ma z 10 lat, waży nie więcej niż 10kg, jest w dobrej kondycji, lubi koty, lub siedzieć na kolankach, spać w łóżku, chodzić na spacerki - ale musi chodzić tylko na smyczy bo jest głucha, podrepcze gdzieś i nie wróci na wołanie. Prawie nie szczeka, nie psoci, bardzo miła i spokojna. Młodzi ludzie przyprowadzili ją do lecznicy i chcieli uśpić, lekarz odmówił, więc porzucili psinkę na ruchliwej ulicy...
Oto ona - na zdjęciach wydaje się większa, niż jest w rzeczywistości

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt maja 27, 2011 8:17 Re: MISIA - miła sunia staruszka PILNIE potrzebuje DS / DT !!!

może ogłoszenie na allegro zrobię i w gratce?
fb by się przydał też, ale ja się na tym nie znam.

Ile mamy czasu i jaki nr do kontaktu ewentualnie?

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

Post » Pon maja 30, 2011 12:00 Re: MISIA - miła sunia staruszka PILNIE potrzebuje DS / DT !!!

Misia jest naprawdę słodka i kochana.
Potrafi zostawać sama w domu - nie psoci, nie szczeka, wchodzi na poduszkę i śpi. Zachowuje czystość.
Kotów nie zauważa, potrafi leżeć z nimi na jednej poduszce. Jedynie swojej miski pilnuje (co oczywiście nie przeszkadza jej w zaglądaniu do kocich) i w razie potrzeby interweniuje :wink: .
Uwielbia spacerki - w parku potrafi ganiać za piłeczką (na smyczy oczywiście) i nawłasnołapnie wracać jeszcze do domu. Po czym za chwilkę już jest gotowa do następnego wyjścia.

Jest naprawdę słodkim, bezproblemowym psiakiem.

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pon maja 30, 2011 12:08 Re: MISIA - miła sunia staruszka PILNIE potrzebuje DS / DT !!!

Chciałam pozamieszczać ogłoszenia Misi, ale nie wiem jaki kontakt podać...

mgska

Post » Pon maja 30, 2011 17:19 Re: MISIA - miła sunia staruszka PILNIE potrzebuje DS / DT !!!

mgska pisze:Chciałam pozamieszczać ogłoszenia Misi, ale nie wiem jaki kontakt podać...

masz pw
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Wto cze 07, 2011 15:04 Re: MISIA - miła sunia staruszka PILNIE potrzebuje DS / DT !!!

Podniosę - Misia nadal szuka domu

kalewala

Post » Pt cze 17, 2011 12:24 Re: MISIA - miła sunia staruszka PILNIE potrzebuje DS / DT !!!

Misia nadal w potrzebie

kalewala

Post » Pt cze 17, 2011 12:30 Re: MISIA - miła sunia staruszka PILNIE potrzebuje DS / DT !!!

a ma Misia wydarzenie na fB?
Ja niestety się na tym nie znam, ale może ktoś...?

mgska