Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Paula4249 pisze:Bardzo proszę o pomoc, jestem z warszawy obecnie przebywam u rodziny w woj. lubelskim. W stodole są trzy małe kotki, kocica prawdopodobnie nie żyje. Kotki nie umieją same jeść, dokarmiam je trochę mlekiem. W niedzielę wracam do Warszawy i chciałabym je zabrać stąd bo tu są same skazane na śmierć. Bardzo proszę o pomoc gdzie mogłabym zawieść 3 małe kotki w niedzielę 19.06.2011 roku w Warszawie, Piastów lub Pruszków. Jakiś azyl lub może dom tymczasowy w którym podrosną. Inaczej będę je musiała zawieść do schroniska na Paluchu.
Paula4249 pisze:Bardzo proszę o pomoc, jestem z warszawy obecnie przebywam u rodziny w woj. lubelskim. W stodole są trzy małe kotki, kocica prawdopodobnie nie żyje. Kotki nie umieją same jeść, dokarmiam je trochę mlekiem. W niedzielę wracam do Warszawy i chciałabym je zabrać stąd bo tu są same skazane na śmierć. Bardzo proszę o pomoc gdzie mogłabym zawieść 3 małe kotki w niedzielę 19.06.2011 roku w Warszawie, Piastów lub Pruszków. Jakiś azyl lub może dom tymczasowy w którym podrosną. Inaczej będę je musiała zawieść do schroniska na Paluchu.
Paula4249 pisze:Potrzebują osoby która się nimi zajmie aż trochę podrosną, a później poszuka im nowych domów. Dom na kilka dni mi nie pomoże bo ja ich niestety nie mogę zatrzymać.
Zofia&Sasza pisze:Jest TDT dla kociąt od 22.06 do 27.06. Jest szansa, że zaczną same jeść w tym czasie. Pozostaje problem co zrobić między 19.06, a 22.06Ja pracuję i nie dam rady ich karmić.
Zofia&Sasza pisze:Nie spadać maluchy!
ASK@ pisze:Zofia&Sasza pisze:Nie spadać maluchy!
przyłączę się.
Nie mam wiedzy z takimi maluszkami.Poradźcie dziewczynie jak i czym malce karmić by dotrwały do przyjazdu.
Ile moga mieć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: asoio i 78 gości