Pamiętacie Panią Lenę z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=122705&hilit=Lena
Wygrana sprawa w sądzie - nieżyczliwi kotom i p. Lenie chcieli, aby została ukarana za niesprzątanie po kotach, które dokarmia.
Pisały o tym media, mówiły reportaże... Wszyscy bardzo się ucieszyliśmy, że sąd wydał taki, a nie inny wyrok. Pani Lena wygrała. Zajmuje się ciągle kotami i ci, którym to nie w smak, muszą to zaakceptować.
Pani Lena dokarmia ok. 7-8 kotów na swojej działce i koty pod blokiem. Zimą pod blok przychodziło nawet ok. 20 kotów.
Na taką gromadę kotów potrzeba sporo karmy i p. Lenie jest bardzo ciężko. Ale wiecie chyba, że są osoby,. którym ciężko jest prosić o pomoc.
Dlatego ja w imieniu p. Leny proszę Was o pomoc dla niej. Liczy się każdy grosz, bo za te wszystkie grosze będziemy mogli kupować i wysyłać p. Lenie karmę.
Fundacja sama jest zadłużona i może zrobić tylko tyle - udostępniać konto, swoje rabaty w hurtowni, poprosić o pomoc. Mam nadzieję, że to coś da i razem, uda nam się pomóc p. Lenie.
Wpłaty proszę kierować na konto:
Fundacja Kocia Dolina
Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000
koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu: "na koty p. Leny"
Wszystkie wpłaty i zakupy będą rozliczane i wszystko będzie widoczne dla każdego.
Mam nadzieję, że odwiedzi nas p. Lena.
Poniżej zaś kilka zdjęć z jej podopiecznymi: