meksykanka pisze:No Zośka, ty nie wytrzeszczaj gał, tylko bierz się do rzeczy i wyrywaj jakiś domek.
Do roboty, leniu

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
meksykanka pisze:No Zośka, ty nie wytrzeszczaj gał, tylko bierz się do rzeczy i wyrywaj jakiś domek.
Do roboty, leniu
Ja tak niestety mam ,że co trafi do mnie i trochę pobędzie to kocham to bardzo.Zoha też należy do grona kotów w których się kocham.meksykanka pisze:A ty jej tak nie kochaj, tylko namawiaj, namawiaj, żeby dobrego dom szukała.
No Zośka, nie rób wsi![]()
Kasiu później moje dziecko spróbuje przesłać bo ja jednak nie umiem.Niezbędna więc jesteś bo ja wiesz dupa jestem w tych sprawach.po_prostu_kaska pisze:Basiu,
nie dostałam zdjęć Maćka. Prześlij mi na maila wrzucę na główny wątek, niech cieszą oczy
horacy 7 pisze:Kasiu później moje dziecko spróbuje przesłać bo ja jednak nie umiem.Niezbędna więc jesteś bo ja wiesz dupa jestem w tych sprawach.po_prostu_kaska pisze:Basiu,
nie dostałam zdjęć Maćka. Prześlij mi na maila wrzucę na główny wątek, niech cieszą oczy
horacy 7 pisze:Zosia ,Tajfun,Falusia i Mila maja się dobrze i pozdrawiają kibicujące im cioteczki.![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 15 gości