Tymczasy u horacy7. Długowłosy Lord na wydaniu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 17, 2011 10:19 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

meksykanka pisze:No Zośka, ty nie wytrzeszczaj gał, tylko bierz się do rzeczy i wyrywaj jakiś domek.
Do roboty, leniu :kotek:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt cze 17, 2011 10:29 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

A ty jej tak nie kochaj, tylko namawiaj, namawiaj, żeby dobrego dom szukała.
No Zośka, nie rób wsi :mrgreen: :!:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt cze 17, 2011 18:37 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

meksykanka pisze:A ty jej tak nie kochaj, tylko namawiaj, namawiaj, żeby dobrego dom szukała.
No Zośka, nie rób wsi :mrgreen: :!:
Ja tak niestety mam ,że co trafi do mnie i trochę pobędzie to kocham to bardzo.Zoha też należy do grona kotów w których się kocham. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

horacy 7

Post » Sob cze 18, 2011 12:22 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

Basiu,
nie dostałam zdjęć Maćka. Prześlij mi na maila wrzucę na główny wątek, niech cieszą oczy :)
po_prostu_kaska

Post » Sob cze 18, 2011 13:03 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

po_prostu_kaska pisze:Basiu,
nie dostałam zdjęć Maćka. Prześlij mi na maila wrzucę na główny wątek, niech cieszą oczy :)
Kasiu później moje dziecko spróbuje przesłać bo ja jednak nie umiem.Niezbędna więc jesteś bo ja wiesz dupa jestem w tych sprawach.

horacy 7

Post » Sob cze 18, 2011 19:20 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

horacy 7 pisze:
po_prostu_kaska pisze:Basiu,
Kasiu później moje dziecko spróbuje przesłać bo ja jednak nie umiem.Niezbędna więc jesteś bo ja wiesz dupa jestem w tych sprawach.

Razem damy radę :ok:
po_prostu_kaska

Post » Sob cze 25, 2011 22:57 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

Zosia dzisiaj zadziwiła nawet mojego syna.Weszła sobie na stół popatrzyła na salaterkę w której były ciastka .Jedno ciastko sobie wyjęła i zaczęła jeść.Syn patrzył i nie mógł uwierzyc kot jedzący ciastko tego jeszcze nie było.

horacy 7

Post » Nie cze 26, 2011 13:09 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

:ryk: :ryk: :ryk:

Kot moich rodziców był z kolei amatorem bananów :) Obecny uwielbia szczypiorek... :)
po_prostu_kaska

Post » Wto cze 28, 2011 19:33 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

Uuuu, panna cichutko tu u Ciebie, a to już chyba pora do domu :lol:
po_prostu_kaska

Post » Wto cze 28, 2011 20:08 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

Tak panna sobie przycupnęła i się zadomowiła na dobre ,tak po cichutku sobie siedzi i pokazuje jak wiele potrafi. :P

horacy 7

Post » Śro cze 29, 2011 16:02 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

Zosia ,Tajfun,Falusia i Mila maja się dobrze i pozdrawiają kibicujące im cioteczki. :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

horacy 7

Post » Śro cze 29, 2011 17:32 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

Nio, tylko chyba coraz grubsiejsze, no nie wiem jak Tajfun, ale kobitki coraz takie jakby okrąglejsze, a może się mylę? :wink:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro cze 29, 2011 17:37 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

horacy 7 pisze:Zosia ,Tajfun,Falusia i Mila maja się dobrze i pozdrawiają kibicujące im cioteczki. :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

A kibicujących wujków? :ryk:

Adam
aburacze

Post » Śro cze 29, 2011 17:51 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

Nie wiem jak reszta, Mila to wszyyyystkich wujaszków pozdrawia i cioteczki też...
Bałam się napisać żeby nie zapeszyć.
Dziś minęło 30 dni bez a....u u Mili (nie wymawiam całego słowa), żeby nie wywołać.
Niestety z zachudzonego kotecka zrobił się Michelin, a ponieważ jest taka biedna i chorutka, to podsuwam jej smakołyki... no i mam... :roll:
No cóż, jeśli takie mają być koszty poprawy zdrowia, to nie ma rady... kania się tuczarnia kotecków :wink:

Zarówno Mila jak i Grubasińska Wariaciuńcia, bijąca wszystkie koty dostają już drugi tydzień krople Bacha... zobaczymy, chwytamy się każdego sposobu, żeby jakoś opanować tę sytuację, która dla naszego bałaganiarskiego domku jest bardzo trudna i nowa...

Wujaszków szczególnie pozdrawiamy :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]