Witajcie nocną już porą . Dokładnie cztery lata temu w pewnym wątku napisałem o takiej jednej nakrapianej panieneczce że jest prześliczna , nie minęły dwa tygodnie a miałem okazję przekonać się że na żywo wygląda jeszcze piękniej niż na zdjęciach i tak jest po dziś dzień mimo że kociego dzieciątka wyrosła stateczna kocia dama .
Tak to się wszystko zaczęło .........................
Przeglądając z tej okazji Kropusiowe zdjęcia otrzymane od jej pierwszej Dużej natknąłem się na kilka nieznanych mi króciutkich filmików z nakrapianą panienką w roli głównej , przeglądając je dawno się tak nie wzruszyłem .
Wszystkiego najlepszego Sama nie wiem, czy piękniejsza była jako pstrokaty pętak czy teraz
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Jak mnie uwiodła owa malutka nakrapiana panienka ? Odpowiedź jest prosta ,nie dość że Kropusia miała i ma w sobie " to coś " to jeszcze jak to kiedyś powiedział George Bernard Shaw : " im bardziej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta " , od tego czasu minęły cztery lata a ja tylko utwierdzam się w słuszności tych słów .
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]