My jedziemy do katedry rozrodu czy lepiej wysiąść na placu Grunwaldzkim czy na Klinikach - skąd będzie bliżej

Jak długo się jedzie autobusem - bywają korki ?? Według rozkładu wynika że to 5 lub 6 przystanków.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etiopia pisze:Przepraszam to znowu ja![]()
![]()
My jedziemy do katedry rozrodu czy lepiej wysiąść na placu Grunwaldzkim czy na Klinikach - skąd będzie bliżejPsica jest bardzo słaba i daleko nie da rady iść.
Jak długo się jedzie autobusem - bywają korki ?? Według rozkładu wynika że to 5 lub 6 przystanków.
AniaWrocław pisze:Etiopia pisze:Przepraszam to znowu ja![]()
![]()
My jedziemy do katedry rozrodu czy lepiej wysiąść na placu Grunwaldzkim czy na Klinikach - skąd będzie bliżejPsica jest bardzo słaba i daleko nie da rady iść.
Na Grunwaldzie! Czasem są korki, niestety
Gibutkowa pisze:Kurde strasznie długoi do tego dużo czekania...
Etiopia pisze:AniaWrocław pisze:Etiopia pisze:Przepraszam to znowu ja![]()
![]()
Dziękuję![]()
Będziemy mieć dużooooo czasu planowy przyjazd do Wrocławia godzina 3:10
pociąg ma jechać 5:25
AniaWrocław pisze:Etiopia pisze:AniaWrocław pisze:Etiopia pisze:Przepraszam to znowu ja![]()
![]()
Dziękuję![]()
Będziemy mieć dużooooo czasu planowy przyjazd do Wrocławia godzina 3:10
pociąg ma jechać 5:25
A o której masz wizytę?
AniaWrocław pisze:A kiedy dokładnie przyjeżdżasz?
Etiopia pisze:AniaWrocław pisze:A kiedy dokładnie przyjeżdżasz?
3:10
molly88 pisze:Etiopia pisze:AniaWrocław pisze:A kiedy dokładnie przyjeżdżasz?
A nie masz pozniejszego pociagu? Bo bedziecie koczowali... 6h to strasznie dlugo :/
AniaWrocław pisze:molly88 pisze:Etiopia pisze:AniaWrocław pisze:A kiedy dokładnie przyjeżdżasz?
A nie masz pozniejszego pociagu? Bo bedziecie koczowali... 6h to strasznie dlugo :/
Pytałam o dzień
molly88 pisze:Etiopia pisze:AniaWrocław pisze:A kiedy dokładnie przyjeżdżasz?
Etiopia pisze:molly88 pisze:Etiopia pisze:AniaWrocław pisze:A kiedy dokładnie przyjeżdżasz?
Pociąg późniejszy pewnie jest ale ani IC ani Ex nie wchodzi w grę my jedziemy zwykłym ze względu na cenę ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 26 gości