Wielki kot Kapitan Bryś - szuka swojego portu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 16, 2011 19:55 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

No oczywiście, z braku laku, ale trzeba uważać.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw cze 16, 2011 20:22 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Dziewczyny dziękuję za rady ,mamy już buteleczkę z lecznicy ściągnęłyśmy wetke i nam sprzedała bo ma też sklep.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw cze 16, 2011 20:32 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

No to kciuki, przed Tobą mnóstwo roboty i mało odpoczynku.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw cze 16, 2011 20:52 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

MalgWroclaw pisze:No to kciuki, przed Tobą mnóstwo roboty i mało odpoczynku.
Ja będę tylko pomagać ,kociaczek zostanie u kobietki która go znalazła i dokarmiała jego mamę która zaginęła.Niestety pracuję od rana do 16 często do 19 i dłużej i nie dałabym rady karmić malucha.We wszystkim innym pomogę ,maluch jest rudy niestety fotki nie mam. :oops:

horacy 7

Post » Czw cze 16, 2011 22:21 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Ja to jeszcze nigdy nie opiekowałam się takimi maluchami (bo co innego jak są kocięta i matka).
Ależ to zadanie.

Nawet Kapitan Bryś się zafrasował :roll:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw cze 16, 2011 22:57 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Dobranoc Bryniu, ja już na dziś odpadam. Głaski :kotek:
po_prostu_kaska

Post » Pt cze 17, 2011 4:40 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

horacy 7 pisze:
MalgWroclaw pisze:No to kciuki, przed Tobą mnóstwo roboty i mało odpoczynku.
Ja będę tylko pomagać ,kociaczek zostanie u kobietki która go znalazła i dokarmiała jego mamę która zaginęła.Niestety pracuję od rana do 16 często do 19 i dłużej i nie dałabym rady karmić malucha.We wszystkim innym pomogę ,maluch jest rudy niestety fotki nie mam. :oops:

Dobrze, że jest ta pani. Wierzymy na słowo, że maluch jest rudy :wink: .
A Twoja pomoc nie jest "tylko" pomocą :ok:
Bryś się zafrasował? Bryniu :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt cze 17, 2011 5:31 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Brysiu Kochany

Jesteśmy znów i znowu nie całkiem trzeźwi czy też rozsądni, ale na pokładzie.

Wybacz i nie karz srogo!
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt cze 17, 2011 6:24 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Dobrze ,że Bryś rozsądny chłopak jest i emocje go nie ponoszą.Może i my dorośniemy. :ok:

horacy 7

Post » Pt cze 17, 2011 6:34 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Ja mam raczej wątpliwości.
Co do mnie to chyba sprawdzi się przepowiednia, "głupim się urodziłeś, głupim umrzesz"...
Ale starać się trzeba!

Przyszły wczoraj paczki z ZOOPLUSA. Muszę jakoś uzgodnić z Reniferem dostarczenie całego zestawu Brysiowych karm. Jakby co, to, jesteśmy w kontakcie.
Niestety od wczoraj jesteśmy bez lodówki, buuuu
Dzisiaj ma przyjechać serwis, ale zobaczymy czy da się naprawić w rozsądnej cenie

Boję się zaglądać do wnętrza, bo przed zepsuciem ustrojstwa dostałam od koleżanki super śmierdziuchowy ser z Włoch....
No teraz to pewnie jak drzwiczki otworzę... natychmiast eksploduje.

Brysio, zrozumie, to taki tolerancyjny i wyrozumiały kot.
Wiesz, my Duzi to takie ilości rzeczy potrzebujemy do funkcjonowania, że żadnemu kotu nawet się nie śniło :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt cze 17, 2011 8:41 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Dzień dobry!

Brysiowi skończyło się Allegro, miał 429 wyświetleń. Wystawiłem nowe, oto adres:
http://allegro.pl/brys-najwspanialszy-k ... 16832.html

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Pt cze 17, 2011 8:58 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Drugi post: viewtopic.php?f=1&t=128859&start=0
Fundusz Brysia - proszę śledzić, allegro na dniach się kończy.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt cze 17, 2011 9:20 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Gibutkowa pisze:Drugi post: viewtopic.php?f=1&t=128859&start=0
Fundusz Brysia - proszę śledzić, allegro na dniach się kończy.

Śledzę cały czas :) Dzisiaj dwie osoby wykupiły razem 4 cegiełki, może dzięki reklamie w Allegro Brysia? :roll:

Adam
aburacze

Post » Pt cze 17, 2011 10:15 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Dzięki Adamie za reklamę Brysia.Ciesze się,że ludzie tak chcą pomagać temu cudownemu kotu.Dziękuję bardzo wszystkim którzy go kochają,dzięki temu jest bezpieczny bo osoby które go promują ,kibicują powodują ,że ma na weterynaryjną karmę i leki. :1luvu:
Ostatnio edytowano Pt cze 17, 2011 18:31 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz

horacy 7

Post » Pt cze 17, 2011 10:28 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

No ja nie wiem czemu do zawdzięczać, no na pewno za wspaniałe Allegro brawa...
Ale ten Bryś to również przystojny gość 8) to przyciąga uwagę, "Kup Pan cegłę" na Kapitana. No nie :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]