Tymczasy u horacy7. Długowłosy Lord na wydaniu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 10, 2011 8:53 Re: Zosia - kotka dla konesera. Czyli pieszczoch szuka domu.

Basik

Lepsze koty szalejące niż chore :ok:
Ja po tych przebojach to się nawet cieszę, że są jakieś oznaki zniszczeń, bo życie nabiera życia... i zdrowia.

Zośka łobuziaro... galopuj do domku!
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt cze 10, 2011 9:14 Re: Zosia - kotka dla konesera. Czyli pieszczoch szuka domu.

meksykanka pisze:Basik

Lepsze koty szalejące niż chore :ok:
Ja po tych przebojach to się nawet cieszę, że są jakieś oznaki zniszczeń, bo życie nabiera życia... i zdrowia.

Zośka łobuziaro... galopuj do domku!

Oczywiscie ,ja nie narzekam tylko raz na jakiś czas chciałabym się wyspać,niestety mam naturalny budzik i do tego gadający. :lol:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt cze 10, 2011 9:58 Re: Zosia - kotka dla konesera. Czyli pieszczoch szuka domu.

Basik, ty masz rację... to jest już zupełny odpał jak człowiek się cieszy, że koty psocą.

Koci szpital na peryferiach nie powinien być regułą.
Ale nie ma rady, trzymamy kciuki za wszystkie nasze kocie biedy i niebiedy :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt cze 10, 2011 10:56 Re: Zosia - kotka dla konesera. Czyli pieszczoch szuka domu.

Ja próbowałam zamykać drzwi od sypialni na noc żeby móc pospać dłużej :twisted: A gdzie tam, to siedzą pod drzwiami i drapią i drapią i drapią... :roll: Straszny dźwięk, i tak nie jestem już wtedy w stanie przy nim spać :wink:
po_prostu_kaska

Post » Pon cze 13, 2011 23:05 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

Aktualne foty :lol:

Zosia z Tajfunem - oboje szukają domu :!:

Obrazek

Królowa :1luvu:

Obrazek

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pon cze 13, 2011 23:12 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

Zosia to tak zawsze sypia z językiem na wierzchu? Bo to chyba któreś jej takie zdjęcie :)

Adam
aburacze

Post » Wto cze 14, 2011 21:28 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

aburacze pisze:Zosia to tak zawsze sypia z językiem na wierzchu? Bo to chyba któreś jej takie zdjęcie :)

Adam

Często tak sypia i strasznie mnie tym rozbraja.Któregoś dnia spała tak ona i mój rezydent Bazyli.Komicznie to wygląda,potrafi tez spac jak dziecko przytulona do mnie ,tylko fotki wtedy zrobic nie mogę.

horacy 7

Post » Czw cze 16, 2011 20:02 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

Zosiu dziewczynko :kotek:

horacy 7

Post » Czw cze 16, 2011 20:06 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

Jak to mówią, każda potwora znajdzie swojego amatora :twisted: Fakt, że z Zosią to trochę trwa, ale nie damy zrobić z niej wiecznego tymczasa ;)
po_prostu_kaska

Post » Czw cze 16, 2011 20:32 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

po_prostu_kaska pisze:Jak to mówią, każda potwora znajdzie swojego amatora :twisted: Fakt, że z Zosią to trochę trwa, ale nie damy zrobić z niej wiecznego tymczasa ;)
Zosia już trochę jest i mocno sie do niej przywiązałam ,do małego już też.

horacy 7

Post » Czw cze 16, 2011 21:28 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

Obrazek

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Czw cze 16, 2011 21:38 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

po_prostu_kaska pisze:Obrazek

Właśnie TEGO potrzebowałem, dzięki :)

Adam
aburacze

Post » Czw cze 16, 2011 22:08 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

Kasiu dostałam od pani Krysi zdjęcia Maćka czy ty też.Boże jaki on cudowny jest. :1luvu:U Zosi widać jej "diabelskie oko"czyli spojrzenie ala Zoha.

horacy 7

Post » Pt cze 17, 2011 6:50 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

No i od rana się promujemy. :1luvu:

horacy 7

Post » Pt cze 17, 2011 6:51 Re: Zosia - puchata szylkretka. Wyciągnięta ze schronu szuka DS

No Zośka, ty nie wytrzeszczaj gał, tylko bierz się do rzeczy i wyrywaj jakiś domek.
Do roboty, leniu :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]