Wielki kot Kapitan Bryś - szuka swojego portu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 16, 2011 7:02 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Ale super akucję ma Bryś.
Adamie, pierwsza klasa... :ok: :1luvu:
WSPANIALE

Działasz na medal
Może ktoś zakocha się w naszym wspaniałym kocie :1luvu: :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw cze 16, 2011 7:32 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Tak jest mamy kapitana na medal i załoga też się spisuje.Dziękujemy. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw cze 16, 2011 7:41 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Nio, mam nadzieję, że wczoraj nie było za dużo tego rumu i załoga nie będzie wertykalnie upośledzona... i uda jej się spionizować, żeby stanąć na wachcie jak zwykle...
Bo wiatry wciąż wieją i żagiel trzeba stawać.
My cały czas w rejsie, ale nie ustajemy :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw cze 16, 2011 17:41 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Załoga jest chociaż jeszcze trzeźwieje ,bo różne takie złe okoliczności spowodowały totalne pijaństwo. :ryk:

horacy 7

Post » Czw cze 16, 2011 18:00 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Adam,
super wygląda ta aukcja. Bardzo mi się szablon podoba. No i pomysł z podaniem linku do allegro cegiełkowego świetny :ok:
po_prostu_kaska

Post » Czw cze 16, 2011 18:08 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

po_prostu_kaska pisze:Adam,
super wygląda ta aukcja. Bardzo mi się szablon podoba. No i pomysł z podaniem linku do allegro cegiełkowego świetny :ok:

Bardzo dziękuję, ale jak już pisałem jest to wspólna praca wszystkich, ja właściwie tylko zrobiłem szatę graficzną. Najlepszy pomysł, ten z umieszczeniem linku do aukcji cegiełkowej, to wymyśliła Gibutkowa :)

Na dziś wieczór zaplanowałem sobie analogiczną pracę nad aukcją Zosi i Falusi (Tajfun już jest zrobiony).

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Czw cze 16, 2011 18:45 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Więc dziękujemy wszystkim którzy pomagają i kochają Brysia. :1luvu:

horacy 7

Post » Czw cze 16, 2011 19:30 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Jak tu Brysia nie kochać, nawet, jak się go nie zna. A co dopiero mają powiedzieć ci, którzy go znają 8) :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw cze 16, 2011 19:36 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Czy wiecie może gdzie mozna zakupić butelkę do karmienia kociego oseska?Znaleźliśmy małe rude kociątko bez mamy bardzo małe.

horacy 7

Post » Czw cze 16, 2011 19:37 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

horacy 7 pisze:Czy wiecie może gdzie mozna zakupić butelkę do karmienia kociego oseska?Znaleźliśmy małe rude kociątko bez mamy bardzo małe.

Rany :( Zapytaj Dorotę, Ona wie na pewno. Sama niedawno karmiła maluszka.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw cze 16, 2011 19:41 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

W dobrych zoologach kupisz, w takich w galeriach handlowych. Jak nie butla to strzykawka.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw cze 16, 2011 19:43 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Ze strzykawką raczej nie, o ile możesz, żeby nie wcisnąć powietrza, bo może się zachłysnąć.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw cze 16, 2011 19:46 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

MalgWroclaw pisze:Ze strzykawką raczej nie, o ile możesz, żeby nie wcisnąć powietrza, bo może się zachłysnąć.

Powietrze się wyciska :D Strzykawką nabierasz, potem do góry wylotem i wyciskasz powietrze - jak przy zastrzykach :D

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw cze 16, 2011 19:50 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Gibutkowa pisze:
MalgWroclaw pisze:Ze strzykawką raczej nie, o ile możesz, żeby nie wcisnąć powietrza, bo może się zachłysnąć.

Powietrze się wyciska :D Strzykawką nabierasz, potem do góry wylotem i wyciskasz powietrze - jak przy zastrzykach :D

Wciska, czy wyciska - wszystko jedno. Chodzi o efekt. Moja lekarka ostrzegała mnie kiedyś (a wychowała niejedno maleńkie kocię) przed niebezpieczeństwem strzykawki.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw cze 16, 2011 19:54 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Z braku laku... :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]