Nie było ich wcześniej chyba ...

Moderator: Moderatorzy
milena88 pisze::arrow: licytacja trwa teraz ile dni?
jak tylko sprawdzę czy się mi nadadzą dam znać czy licytuję o ile mnie ktoś nie ubiegnie..bo nie wiem czy jest opcja KT
ewentualny koszt wysyłki ile by wyniósł ekonomem..
Nie było ich wcześniej chyba ...
milena88 pisze:wymiar pewno standard 9,3cm a jaka grubość?1,5 czy 2 mm
milena88 pisze:wymiar pewno standard 9,3cm a jaka grubość?1,5 czy 2 mm
poproszę podkładki wywoławcza 5zł... coś się już z nich zrobi
LSVC pisze:Dostałam przesyłkębaaaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję
milena88 pisze:Są jeszcze inne bazarki Twojego autorstwa ...kotx2?Oprócz tego z puszką Halloween ...
kotx2 pisze:milena88 pisze:Są jeszcze inne bazarki Twojego autorstwa ...kotx2?Oprócz tego z puszką Halloween ...
nie ale na tym z puszką ,beda jeszcze ciuszki ,jutro uzupełnię,zapraszam,w razie czego podesle linka na pw
AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:milena88 pisze:Są jeszcze inne bazarki Twojego autorstwa ...kotx2?Oprócz tego z puszką Halloween ...
nie ale na tym z puszką ,beda jeszcze ciuszki ,jutro uzupełnię,zapraszam,w razie czego podesle linka na pw
jakie ciuszki?
kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:milena88 pisze:Są jeszcze inne bazarki Twojego autorstwa ...kotx2?Oprócz tego z puszką Halloween ...
jakie ciuszki?
jeszcze nie wiem,bo przeglad szafy musze zrobicna pewno trzy męskie sweterki,bardzo ładne ,spódnica,żakiet ,tunika orientalna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości