Sunia 8 -m ma trafć do Małoszyc z kąd nigdy już nie wyjdzie

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw cze 16, 2011 10:46 Sunia 8 -m ma trafć do Małoszyc z kąd nigdy już nie wyjdzie

Kochani bardzo proszę o pomoc wczoraj znalazłam u nas na osiedlu sunie , sunia wygląda jak mini golden , mała była bardzo wystraszona i panicznie bała sie wszystkiego, chudziutka i zmęczona :( Z tego co się dowiedziałam od ludzi z bloku mała tak od rana się kręciła , Pani z parteru dała jej miski z woda i jedzeniem . Ja zadzwoniłam do Ciapkowa ale to nie jest rejon Gdyni , w Wejherowie tez odmówili ponieważ Rumia nie ma podpisanej umowy z Dąbrówką , wreszcie Pani zadzwoniła po straż miejską . Przyjechali i zawiadomili weta który odławia psy z tego co wiem mała ma trafić do schroniska pod Lęborkiem miejscowość Małoszycach, z tego co jeszcze się dowiedziałam tam była jakaś afera . Czy coś wiecie o tym ? Mała na początku warczała i nie pozwalała się zbliżyć potem jak ja przekupiłam jedzeniem podeszła dała się pogłaskać i spokojnie mogłam ja wsadzić do klatki . Mała będzie przebywała u weta do soboty najpóźniej do poniedziałku na obserwacji a potem ja wywiozą z tego co się dzisiaj dowiedziałam to jeszcze szczenior ma najwyżej 8 miesięcy . Zdjęcia ma wkleję później .Kochane cioteczki może wy coś poradzicie . Ja nie mogę zabrać je do siebie chociaż bardzo bym chciała mam dwa psy i maluteńkiego kociaka którego znalazłam na środku klatki .
Ostatnio edytowano Czw cze 16, 2011 16:12 przez ika47, łącznie edytowano 1 raz

ika47

Od: Pt cze 10, 2011 9:24

Post » Czw cze 16, 2011 11:25 Re: Sunia około 8 miesięcy bardzo pilnie poszukuję DT-Trójmiasto

A to Ika ostatnio masz "szczęście". :wink: A to koci osesek a to sunia. :twisted:
Jesteś zarejestrowana na Dogomanii? Sunia ma tam wątek?
A foteczki psiny i tak poprosimy. :wink:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Czw cze 16, 2011 12:11 Re: Sunia około 8 miesięcy bardzo pilnie poszukuję DT-Trójmiasto

Tak wawe szczęście to ja mam , kurka wodna nikt nie przynosi tyle zwierzaków do domu tylko ja :mrgreen: ani córa ani mąż tylko o ile nie było problemu z kociakiem to z sunia jest już większy problem :( Bardzo mi jej jest szkoda mała bieda mi tak zaufała podeszła a na koniec polizała , a ja musiałam ja wsadzić do tej cholernej klatki :( Wawe tak ja jestem zarejestrowana na Dogomani jej watek jest tu :

http://www.dogomania.pl/threads/209623- ... %B3jmiasto

Tylko odpowiedź nie jest optymistyczna :cry:

A zdjęcia suni wstawię :wink:

ika47

Post » Czw cze 16, 2011 12:23 Re: Sunia około 8 miesięcy bardzo pilnie poszukuję DT-Trójmiasto

Spróbuję sobie przypomnieć swój login z Dogomanii i przynajmniej popodrzucam tamtejszy wątek. A Ty może spróbuj zmienić tamtejszy tytuł zgodnie z sugestią.
(niestety poczytałam sobie w necie o Małoszycach :strach: :? )

Wawe

Post » Czw cze 16, 2011 13:04 Re: Sunia około 8 miesięcy bardzo pilnie poszukuję DT-Trójmiasto

Wawe tytuł już zmieniłam , to prawda włos się na głowie jeży ja to się czyta , jak ja tam zabiorą to nie mam już szans aby ja z tamtąd wyciągnąć :cry:

ika47

Post » Czw cze 16, 2011 13:12 Re: Sunia około 8 miesięcy bardzo pilnie poszukuję DT-Trójmiasto

Ika, a masz te fotki? Porozsyłałabym wici po znajomych.

A tutaj na miau może też podkreśl wagę sprawy w tytule wątku. Wprawdzie tutaj zdecydowanie mniej czytelników zwierzyńca, ale zawsze może ktoś...

Wawe

Post » Czw cze 16, 2011 16:09 Re: Sunia około 8 miesięcy bardzo pilnie poszukuję DT-Trójmiasto

Wawe mam fotki tylko nie moge ich wrzucić na komputer ani wysłać mms wyskakuje mi jakiś błąd normalnie szlag mnie trafi :evil: a to jedyne zdjęci jakie mam.

ika47

Post » Czw cze 16, 2011 17:35 Re: Sunia 8 -m ma trafć do Małoszyc z kąd nigdy już nie wyjdzie

Fotki są tylko słabej jakości robione telefonem :
Obrazek

Obrazek

ika47

Post » Pt cze 17, 2011 8:05 Re: Sunia 8 -m ma trafć do Małoszyc z kąd nigdy już nie wyjdzie

Biedna mała. :( Spróbuję rozesłać po znajomych.
Czy wiadomo już do kiedy sunia zostaje u weta? Do jutra czy do poniedziałku?

Wawe

Post » Pt cze 17, 2011 10:21 Re: Sunia 8 -m ma trafć do Małoszyc z kąd nigdy już nie wyjdzie

Wawe sytuacja jest masakryczna sunie jutro wywożą do Małoszyc Pan wet już dzisiaj nie był taki miły :evil:

ika47

Post » Pt cze 17, 2011 10:55 Re: Sunia 8 -m ma trafć do Małoszyc z kąd nigdy już nie wyjdzie

:? :? :?
Przy małym mieszkaniu, czterech kotach, w tym jednym kuchennym (bo nie dogadującym się z pozostałymi) nawet nie miałabym jej gdzie przetrzymać. :(

dodane:

Przyznam, że po cichu myślałam o tym samym, o czym napisała dziewczyna z dogomanii. Wiem, że to nie w porządku, wiem że rozwiązanie bardziej niż połowiczne, ale do Małoszyc pojedzie po cierpienie i śmierć a tutaj miałaby choć minimalną szansę.

Wawe

Post » Pt cze 17, 2011 16:53 Re: Sunia 8 -m ma trafć do Małoszyc z kąd nigdy już nie wyjdzie

Wawe spokojnie , dziękuję że nawet pod tym katem myślisz :) ale to by była faktycznie bardzo ciężka sytuacja , mam dość optymistyczne wiadomości , dzisiaj mam nadzieję że sunie zabiorę od weta czekam tylko na telefon , swoją nieocenioną pomoc dała Madzia Mega153(dogomania ) może przetrzymać sunie do niedzieli . W niedziele sunia pojedzie do DT do Torunia . Piszę że doś optymistyczne dlatego ze będą optymistyczne jak już sunie będę miała u siebie w aucie .

ika47

Post » Pt cze 17, 2011 17:57 Re: Sunia 8 -m ma trafć do Małoszyc z kąd nigdy już nie wyjdzie

No niestety nie wzięłabym jej bo księżniczka Kejti dostałaby furii z zazdrości, mój tymczas nie lubi konkurencji:P
Dobrze, że ktoś sie znalazł:)
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Pt cze 17, 2011 18:37 Re: Sunia 8 -m ma trafć do Małoszyc z kąd nigdy już nie wyjdzie

Ufff! Trzymam kciuki za pomyślną akcję. :ok: :ok: :ok:

Wawe

Post » Sob cze 18, 2011 9:57 Re: Sunia 8 -m ma trafć do Małoszyc z kąd nigdy już nie wyjdzie

Wawe sunia jest juz bezpieczna :D wczoraj trafiła do Madzi do Sopotu , i może uda się i Mimi (bo tak dostała na imię) tu zostanie :D wróciliśmy do domu po 23 i już padałam na twarz .Wawe bardzo dziękuję za wsparcie :D
A oto nasza malutka :1luvu:

Obrazek

ika47

[następna]