Halinka, Henio i Oti w DS :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 16, 2011 12:53 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

ile widać kotów na zdjeciu ??? :)
Obrazek
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Czw cze 16, 2011 13:26 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

Magdalena424 pisze:bardziej czarny czarna po lewej to Pchła :ryk: :ryk: :ryk:

Wierzę Ci na słowo! :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Czw cze 16, 2011 13:26 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

Super są :1luvu:
Jakby była potrzeba jakaś pomoc przy nich (póki co oprócz finansowej, bo moja Lonia mnie w tym miesiącu wykończyła finansowo totalnie :roll: ), to po sąsiedzku mogę pomóc :ok:
Obrazek

dase

Od: Czw paź 09, 2008 19:12

Post » Czw cze 16, 2011 13:27 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

Magdalena424 pisze:ile widać kotów na zdjeciu ??? :)
Obrazek

Chyba 2 ale czy ja wiem, może jeszcze jakiś doszedł? :ryk: :ryk: Formalnie można je toczyć :ryk: :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Czw cze 16, 2011 13:57 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

dase pisze:Super są :1luvu:
Jakby była potrzeba jakaś pomoc przy nich (póki co oprócz finansowej, bo moja Lonia mnie w tym miesiącu wykończyła finansowo totalnie :roll: ), to po sąsiedzku mogę pomóc :ok:

dzięki, w razie potrzeby napewno skorzystam :) :)
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Czw cze 16, 2011 15:09 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

Sik sik :kotek:

A Pchła to kobieta?
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Czw cze 16, 2011 15:17 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

Kruszyna pisze:Sik sik :kotek:

A Pchła to kobieta?

Zadatek na kobietę :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Czw cze 16, 2011 15:44 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

Do kawalera pasuje imie Kubuś ze wzgledu na lakonstwo jak Kubuś Puchatek :roll:
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Czw cze 16, 2011 18:25 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

mały jest niesamowity :) ledwo zaczyna jeść od razu traktorkuje....
dzisiaj już trzy kupki były więc się unormowało :) ale życie wewnetrzne to ma zapewne sporeeee, bo brzuszek wielkiii...

a i mały ma miewa czkawkę 8O 8O

Pchełka po kolejnej wizycie u weta, niestety podniebienie nic lepiej, zmieniono jej dzisiaj antybiotyk, w sobotę i poniedziałek powtorka.
Pocieszające jest to, że nie pojawila się ropa w pęknieciu ale zespolenie podniebienia jej chyba nie ominie :(
widać, że biedna się męczy z tym dlatego jeśli nie będzie nic lepiej doponiedziałku to napewno zdecyduję się na operację Pchełki.

Pchełkaje ładnie (tfu tfu żeby nie zapeszać) podaję jej mokre RC- lekarz zalecił coś bardziej stałego niż gerberki,które przy jej urazie sa za płynne i przedostaja się do nosa co powoduje niechęć w jedzeniu i coś w tym jest :)

Magdalena424

Post » Czw cze 16, 2011 18:27 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

Kruszyna pisze:Sik sik :kotek:

A Pchła to kobieta?

no raczej napewno :mrgreen: :mrgreen:

Magdalena424

Post » Czw cze 16, 2011 18:32 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

playbunny71 pisze:Do kawalera pasuje imie Kubuś ze wzgledu na lakonstwo jak Kubuś Puchatek :roll:

jak na niego patrzę to od razu BONO mi się nasuwa :D :D
piszczy trochę tak :oops: :oops: jak On:) przepraszam wszystkich fanów Bono za to piszczenie :)

Magdalena424

Post » Czw cze 16, 2011 18:47 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

Magdalena424 pisze:ale życie wewnetrzne to ma zapewne sporeeee, bo brzuszek wielkiii...

:twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

dase

Od: Czw paź 09, 2008 19:12

Post » Czw cze 16, 2011 19:37 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

kociaki prześliczne :-)
kurcze nie dobrze że to podniebienie się nie zrasta.
czy narkoza dla takiego maleństaw nie jest zbyt niebezpiecznie?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Czw cze 16, 2011 19:38 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

Magdalena424 pisze:Obrazek

pytanie, który kot to Pchła :ryk: :ryk: :ryk:

:D
krynia08

Post » Pt cze 17, 2011 7:14 Re: [WRO] Pchła i ...... ze schronu

Pchełka dzisiaj od rana szaleje :D :D
widać że czuje sie lepiej, nie siedzi skulona tylko wariuje i biega za Bono po całym moim biurze :)
najlepsza zabawa to bieganie wkoło kosza na śmieci :D :D i oczywiście prowokuje dziewucha :ryk: :ryk: :ryk: ogon mało jej nie odpadnie tak nim macha :)
poprawa samopoczucia u niej jest bardzoooo widoczna - co mnie nie ukrywam cieszy :)

Bono nie ma już takiego wzdętego i twardego brzuszka, jest mięciutki i normalnych wymiarów bo on nie gryzie jedzenia, on po prostu połyka tak jakbym miała mu za moment zabrać
Pchełce podam dzisiaj parafinę, nie zrobiła jeszcze kupki ale to może też od tego że nic nie jadła....

Magdalena424

[poprzednia][następna]