I ja uważam że bazarek ma spelnić swój cel. Pomogłaś Slepciowi najlepiej jak mogłaś, a finanse to drugorzędna rzecz ale trzeba je wyrównać. Nawet jak będzie "górka" to myślę że i tak wydatków na kocie biey masz nadto. bardzo serdecznie cię pozdrawim i czieszę się że trafilam na twój wątek, napewno będę stałym i wiernym słuchaczem. Ps. wracam z wyjazdu w piątek i proszę na pw o nr bankowy. W poniedziałek puszczę zaległy przelew.
Ja tez chcialam ale sie balam - tego "slicznego" Ale jak dobrze pojdzie to moze "wycyganie" n°5 od Sagi
Pani Mario, ja sie z niczego nie wycofywuje (co za jezyk ) - dlug dalej "wisi" u weta wiec..... A jak nie, to "braciszkow" i "siostrzyczek" nie brakuje.....
Nie widze innych wpisow wiec "Zatoczka" moja - zaraz place a co do "wysylki" to omowimy to mailem, razem z Saga Pozdrowienia
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. " Leonardo da Vinci
Witam! Chcialam tylko powiedziec, ze sie z aukcji nie wycofuje- jak Panie stwierdzily sa rachunki do placenia oraz cala masa "Bied", ktorym Pani Maria daje szanse przezycia
Luna to niech zapomni Nr 5 fioletowe bzy To ja sie w koncu urodzilam 21 maja i Tata zawsze chodzil na dzialke po bzy dla mnie Ten obraz(JAK GO WYGRAM) zawsze bedzie mi przypominal Ukochanego Ojca, ktory niestety tez juz jest za Teczowym Mostem Lato nad Bugiem - juz moje bedzie mi zawsze przypominalo Slepcia, ktory nie dozyl przeprowadzki pod grusze - ale napewno biega po takiej pieknej lace z Miumiu i Wszystkimi Kotkami, ktore od nas odeszly Saga46