cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 15, 2011 16:20 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Kociara82 pisze:a ja mam pytanie: co w koncu z tym spotkaniem planowanym na lipiec?

Zapewne Baśka coś powie ja wróci :wink:
Dzisiejszy wieczorny dyżur zrobi Faflok czyli Ula

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro cze 15, 2011 18:04 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

ja moge dzis jesli jeszcze nikt nie był??

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Śro cze 15, 2011 18:34 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

kingusiak pisze:ja moge dzis jesli jeszcze nikt nie był??

Ula podejdzie nakarmić koty:)Kinga złapałaś coś?

Uzupełnilam album
https://picasaweb.google.com/kociaprzystan
Zrobiłam maluchom Eli,Martyny i Uli allegro zaraz biore się za dalsze ogloszenie.
Elu mam ogromną prośbe napisz proszę tekst do ogłoszeń Jagody i kotki nr 1.Szczegóły wrzuce na pw

mar_tika

Post » Śro cze 15, 2011 19:02 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Oczywiście, podeślij. Postaram się jeszcze dzisiaj, chyba że padnę.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Śro cze 15, 2011 19:35 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

mar_tika pisze:

Duże dzięki za wzięcie dyżuru :1luvu:
Teraz proszę o kciuki :ok: za Skorupkę może to tylko akumulator teraz się ładuje chyba zostawiłam na światłach od wczoraj i samochód dzisiaj padł :oops: jutro się okaże co dolegało :mrgreen:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Śro cze 15, 2011 21:12 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Bona44 pisze:
mar_tika pisze:

Duże dzięki za wzięcie dyżuru :1luvu:
Teraz proszę o kciuki :ok: za Skorupkę może to tylko akumulator teraz się ładuje chyba zostawiłam na światłach od wczoraj i samochód dzisiaj padł :oops: jutro się okaże co dolegało :mrgreen:

Trzymam kciuki za powrócenie samochodziku do życia :wink: oby to nie było coś obciążającego finansowo i czasowo :wink: bo kochana kociaki na twój dyżurek czekają :wink:

Elu jutro dostarczę info o kociakach bo padam na pisk.Mala dopiero co poszła spać ,wyssała ze mnie energię do cna:(

mar_tika

Post » Śro cze 15, 2011 21:30 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

ja pierwszy raz od trzech lat jechałam autobusem z pracy czy czujesz ten ból :placz:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Czw cze 16, 2011 0:08 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Bona44 pisze:ja pierwszy raz od trzech lat jechałam autobusem z pracy czy czujesz ten ból :placz:

ja czuje ... bez auta ani rusz!

co do łapanki, jedzenie znika ale nie wiem o ktorej godz, nic nie moge spotkać. to pustkowie te tereny wieczorem to nawet sama tam nie chodze, nie wiem kto też dokarmia. albo jestem za malo doswiadczona w kociej psychice do łapania ich albo to bestie sprytne. tak jak mowie, jak ktos ma potrzebe moge oddac chwilowo klatke.

kingusiak

Post » Czw cze 16, 2011 8:07 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Niestety wszystko co dobre szybko się kończy. Wróciłam juz z wakacji i trza do życia wrócić :mrgreen: Co oczywiście jest trudną sztuką zwłaszcza po lenistwie które mnie w pełni ogarnęło.
Pogoda była cudowna, było cieplutko wręcz upalnie. Codziennie fundowałam sobie SPA w naszym Bałtyku kochanym i na pięknych piaszczystych polskich plażach. Dawno tak długo nie odpoczywałam. Bardzo mi tego brakowało. I już w tej chwili zaczynam składać złotóweczki na następne wakacje w przyszłym roku. Bo naprawdę warto. Ostatnimi dniami, tygodniami miałam już wszystkiego serdecznie dość... a teraz czuję się wspaniale :mrgreen:

Idę zaraz na kociarnię - mój poranny dyżurek odbębnić :wink: Wszystko napiszę wieczorem.
Mam jeszcze wyłączone telefony, bo ładowarkę muszę kupić :roll:

Widzę że życie wątkowe nie zamarło - za co Wam wszystkim serdecznie dziękuję 8)

Więc po malutku, małymi kroczkami wracam do życia :ryk:
MIKUŚ

Post » Czw cze 16, 2011 8:08 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Kociara - spotkanie oczywicie się odbędzie. Wieczorem napiszę więcej.
MIKUŚ

Post » Czw cze 16, 2011 8:11 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

No i co najważniejsze. Podczas urlopu wiele spraw sobie przemyślałam. Oczywiście tematem numer 1 była kociarnia :oops:
Zaczęłam pisać statut Stowarzyszenia Kocia Przystań i mam nadzieję że do końca tego roku zostaniemy nie tylko Stowarzyszeniem zwykłym lecz Wyższym - dokładnie takim samym jak Nadzieja Na Dom. NIP, KRS, konto bankowe i te sprawy :kotek: Jestem przekonana iż wtedy będzie Nam się o wiele lepiej współpracować i działać :wink: A przede wszystkim będziemy mieć wolne ręce i możliwość legalnych zbiórek funduszy :ok:
MIKUŚ

Post » Czw cze 16, 2011 9:15 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

dziś moj debiut :D o ktorej godz mniej wiecej zwykle odbywacie wieczorny dyżur?

kingusiak

Post » Czw cze 16, 2011 10:19 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Basiu, witamy serdecznie po urlopie. Jak słychać, ciało odpoczywało ale głowa nie. Czy to nadmorski wiatr przywiewa pomysły? Czy wcześniej miałaś takie plany?
Byłam niezbyt dawno 5-6 lat temu w okolicy Międzyzdr. w miejscowości Wisełka - cuuuudnieeee było :!: :!: :!: Mam piękne wspomnienia. Kurczę, to było wcześniej, bo w 2004 r. To było moje ostatnie szczęśliwe lato.Heeej!

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Czw cze 16, 2011 10:23 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

kingusiak pisze:dziś moj debiut :D o ktorej godz mniej wiecej zwykle odbywacie wieczorny dyżur?

Właśnie Kinga o której będziesz?Mam worek żwirku do oddania na kociarnę to może Darka bym z nim podesłała iod razu wziąłby moje klucze:)

Wczoraj Monika robiła przegląd kociostaniu .Prawie wszystkie koty mają świerzba.

Elu jeszcze wszystko przed tobą .Życie pisze nieoczekiwane scenariusze przyszlo by ci do głowy że bedziesz kiedyś mamusiować 4 maluchom? :wink:
Na pw podsyłam dane do tekstu ogłoszeniowego

mar_tika

Post » Czw cze 16, 2011 14:29 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

z pewnoscia to dobroczynny wplyw nadmorskiego powietrza :D
Basiu, plany bardzo ambitne i piekne. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: trzymam kciuki, zeby wszystko po waszej mysli poszlo :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]