Pufa i Cwaniak całkiem nowe foty :))))

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 13, 2011 16:45 Re: Pufa rozpieszczona i jej nowy amant. :)

Dzisiaj koty wstały razem z małżem o 5 rano :twisted:
Noc grzecznie przespały.Jak małż wyszedł do pracy grzecznie wróciły do łóżeczka grzecznie się podzieliły jeden po prawej drugi po lewej :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

Post » Wto cze 14, 2011 11:40 Re: Pufa rozpieszczona i jej nowy amant. :)

No i dorobiłam się łóżka.
Dzisiaj bladym świtem 6kg kota przebiegło po głowie mojego śpiącego małża :lol:
Się trochę zdenerwował przyniósł łóżko będzie w weekend skręcał.
Mieliśmy je skręcać już w styczniu ale jakoś nie było okazji :twisted:
Za to teraz jest :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Post » Śro cze 15, 2011 19:09 Re: Pufa rozpieszczona i jej nowy amant. :)

No to doczekałam się................... :twisted:

Śpią razem i po spanku ładnie sobie liżą futerka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Śro cze 15, 2011 19:22 Re: Pufa rozpieszczona i jej nowy amant. :)

O to nowe fotki :1luvu:
Pufka :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Śpiochy :1luvu:
Obrazek
Młody :1luvu:
Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Śro cze 15, 2011 20:22 Re: Pufa rozpieszczona i jej nowy amant. :)Nowe foty :)

Cudne masz futerka :) . Dzięki za komplement :) :)
P.S. Przeczytałam cały wątek i chciałam trzymać kciuki za dogadanie się ogonów ale skoro już się dogadały... :)

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Śro cze 15, 2011 20:26 Re: Pufa rozpieszczona i jej nowy amant. :)Nowe foty :)

Witaj
Dziękujemy za miłe słowa :D
Miło mi, że czasem ktoś tu zaglądnie bo czuję się jakbym pisała sama do siebie :wink:

Co do ogonów to się dogadały na szczęście i już jest okej. :D
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Śro cze 15, 2011 20:35 Re: Pufa rozpieszczona i jej nowy amant. :)Nowe foty :)

gratuluję udanego dokocenia i zazdroszczę :oops:
z moimi kotami(jedna sztuka ze mną, dwie z mamą) nie ma co liczyć na takie słodkie obrazki.
dwa koty razem?! przytulone?! ewentualnie na tej samej kanapie. jakieś indywidualistki mi się trafiają 8O
niedługo moja kota będzie miała nowego towarzysza, niebieskiego zresztą :wink: , a ja się zamartwiam jak ona to przyjmie :?
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Śro cze 15, 2011 20:44 Re: Pufa rozpieszczona i jej nowy amant. :)Nowe foty :)

Też się bałam Pufiszczon była sama do tej pory.Tak ją rozpieściłam, że aż mi wstyd :oops:
Taka królowa na włościach.Chciałam mieć dwa koty.My z mężem pracujemy po 8 czasem 12h i Pufcia cały ten czas była sama.Pomyślałam, że jej smutno i że dwójce będzie raźniej.
Pierwsze dwa dni dokocenia to był koszmar myślałam, że padnę na kolana i będę Pufę przepraszać :lol:
Nie powiem łezkę też uroniłam nad młodym, że Pufa go tak gnębi, nad Pufką, że rozwaliłam jej świat i przytargałam młodego.

Na szczęście Pufiszcz to jednak mądra kota a Mały to cudny karypel każdego do siebie przekona.No cóż wyszło na to, że koty wiedzą co robią i po prostu nie powinnam im przeszkadzać :)
Będę 3mała za Ciebie kciuki i chętnie pokibicuję :ok:
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Śro cze 15, 2011 21:23 Re: Pufa rozpieszczona i jej nowy amant. :)Nowe foty :)

Pufa to jeszcze młodziutka w sumie, moje paskudne kocisko w tym roku skończy 12 lat, nigdy nie szalała za kotami i też typ rozpieszczonej królowej. wreszcie mam ją przy sobie, ale ona mimo wszystko większość życia spędziła w towarzystwie, a tak musi sama siedzieć. zresztą jak już się dokocimy to założę wątek i się będę uzewnętrzniać i opowiadać o wszystkich zwierzakach :mrgreen:
po cichu liczę na to, że z kocurem się łatwiej dogada niż z kotką, taaa :|

ezzme

Post » Śro cze 15, 2011 21:39 Re: Pufa rozpieszczona i jej nowy amant. :)Nowe foty :)

Jak założysz wątek daj znać będę regularnie się meldowała.
Swoją drogą nie musisz czekać na dokocenie, żeby zacząć się uzewnętrzniać :wink:
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Śro cze 15, 2011 21:57 Re: Pufa rozpieszczona i jej nowy amant. :)Nowe foty :)

Jak to nikt nie zagląda?! :) Ja tu zaglądam regularnie i kibicuję, bo coś na temat rozpieszczonej arystokracji brytyjskiej wiem :D Oko cieszę widząc takie ładne zdjęcia :kotek:
Zapraszam też do siebie 8)
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Czw cze 16, 2011 7:07 Re: Pufa rozpieszczona i jej nowy amant. :)Nowe foty :)

nikaxx pisze:Jak założysz wątek daj znać będę regularnie się meldowała.
Swoją drogą nie musisz czekać na dokocenie, żeby zacząć się uzewnętrzniać :wink:

jeszcze nie zakładam trochę, żeby nie zapeszyć :wink: (zawsze się boję, że ktoś uzna, że się nie nadaję) w ogóle to chciałam nic nie mówić, ale to w sumie miesiąc czekania, a on taki śmieszny :roll: o tu: viewtopic.php?f=13&t=127892

ezzme

Post » Czw cze 16, 2011 7:46 Re: Pufa rozpieszczona i jej nowy amant. :)Nowe foty :)

Ezzme! Ale on śliczny :1luvu: Przepraszam za zaśmiecanie wątku Nikaxx, ale nie mogłam się powstrzymać :)
To ja w takim razie już nie mogę się doczekać wątku o tym kocurku :mrgreen:
A Pufę i Cwaniaka pozdrawiam z rańca :lol:
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Czw cze 16, 2011 20:30 Re: Pufa rozpieszczona i jej nowy amant. :)Nowe foty :)

Ezzme ależ on cudny :1luvu:
kokocha nic nie zaśmiecasz w końcu wszystkie koty nasze są :lol:
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Czw cze 16, 2011 21:41 Re: Pufa rozpieszczona i jej nowy amant. :)Nowe foty :)

no i fajnie ze sie dogadaly :)

chcesz trzeciego? :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

[poprzednia][następna]