po_prostu_kaska pisze:No to z rozrabiaka mamy miziakaBić się domki

horacy 7 pisze:Może się przełamię i pójdę do schroniska zrobić nowe zdjęcia kotom,

horacy 7 pisze:Może się przełamię i pójdę do schroniska zrobić nowe zdjęcia kotom,niestety bardzo boje się iść bo wiem ,że znów będę ryczeć.O tej kastracji pomyślę.

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" meksykanka pisze:Schronisko to traumatyczna wizyta... bez wątpienia.
Niestety ktoś to musi robić.
Niestety nie możemy wybierać samych przyjemnych rzeczy.
Może jakoś uradzimy
"widziały gały co brały!"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" aburacze pisze:Dzień dobry!
Zrobiłem Tajfunowi nowy wygląd Allegro, na wzór tego które ma teraz Bryś i kociaki u Smarti. Umieściłem w nim nowe zdjęcia. Na początku ogłoszenia znajduje się prośba o cegiełkę na Brysia. Tajfuna ogląda mnóstwo ludzi (ponad 400 w obecnej aukcji + 1 obserwator), więc jak ktoś zagląda tylko żeby zobaczyć zdjęcia małego kotka to przy okazji zostanie poinformowany o aukcji cegiełkowej.
Oto obecny adres aukcji:
http://allegro.pl/tajfun-rudo-bialy-cud ... 70356.html
Przy okazji, macie może pomysł jak zrobić z ogłoszeniami na innych portalach? Z reguły nie można umieszczać tam adresów stron WWW, więc nie mam jak podać linku do aukcji cegiełkowej. Z drugiej strony chyba nie mogę tak po prostu umieszczać numeru konta Fundacji For Animals z prośbą o wpłatę? A może mogę?
Przy okazji, Bryś to ma jakieś specjalne subkonto w For Animals czy to jest jedno wspólne konto i wpłaty na Brysia odróżniane są na podstawie tytułu wpłaty?
Pozdrawiam serdecznie!
Adam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości