Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 13, 2011 21:43 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Arnold na pokładzie!

Arnoldzik na razie pokazuje się jako śmiały i bezstresowy kotek, moje na niego trochę syczą i go ganiają, ale odpukać, dzień minął nieźle. Noc przed nami :twisted:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon cze 13, 2011 21:43 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, koty same w domu!

alix76 pisze:No, to po kolei :lol: - Mozartkugeln oczywiście przywiozłam, kilka sztuk do spróbowania :wink: Oto mój souvenir :mrgreen: , gotów do drogi

Obrazek

Ten suwenir to to auto co za oknem widać :?: Fajne :mrgreen: :mrgreen:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Pon cze 13, 2011 21:51 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, koty same w domu!

piotr568 pisze:
alix76 pisze:No, to po kolei :lol: - Mozartkugeln oczywiście przywiozłam, kilka sztuk do spróbowania :wink: Oto mój souvenir :mrgreen: , gotów do drogi

Obrazek

Ten suwenir to to auto co za oknem widać :?: Fajne :mrgreen: :mrgreen:

Niezupełnie - to to zielsko na oknie :ryk: . W moim przypadku z ziół większy pożytek niż z samochodu :lol:

alix76

Post » Wto cze 14, 2011 7:57 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Arnold na pokładzie!

Nie wstawiaj takich huśtawek głową w dół .... :x :x :x
Od samego patrzenia na fotkę mi gorzej :roll:

I skąd masz mojego kota siem pytam? :mrgreen:

Nie - jednak ma więcej białego :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto cze 14, 2011 11:10 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Arnold na pokładzie!

I 1 czarny pazurek ... dzisiaj z boczku łóżka spał, a zazdrośnik Bandido na nogach, mimo lata :twisted:

alix76

Post » Wto cze 14, 2011 11:59 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Arnold na pokładzie!

AYO pisze:Nie wstawiaj takich huśtawek głową w dół .... :x :x :x
Od samego patrzenia na fotkę mi gorzej :roll:

I skąd masz mojego kota siem pytam? :mrgreen:

Nie - jednak ma więcej białego :twisted:

to ja jestem przyszywanym ojcem tego ładnego.

Zapatrzyłem się kiedyś na zakonnice i takie mi teraz habitowe wychodzą ....

Arnold ma po wujku terminatorze. Pojawił się w dniu kiedy Arnold został ojcem dziesięciolatka i Marycha z domu Kennedówna go wywaliła na pysk i zrobiła szlaban na michę.
Dostałem jednak ostrzeżenie ,że nazewnictwo typu Arnold jeszcze zostanie zaakceptowane ale jak nazwę kotecka Adolf albo Alfons to se sam go będę tymczasił....;

Ale nie ukrywam. korci mnie. szczególnie ten Adolf.....

pozdro.

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Wto cze 14, 2011 20:28 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Arnold na pokładzie!

Kochanie, tak jak rozmawialiśmy - z Adolfikiem na zdrowie, będzie to Twój debiut tymczasowania kotków :twisted: .
Ale serdecznie dziękujemy Wujkowi Salvadore za transport Arnoldzika na szczepienie :1luvu: . Dzielny kotek darł pyszcz całą drogę i stawiał czynny opór przy badaniu - Pan Dr stwierdził, że kotek zdrów jest jak rybka :twisted: .
Izolację też zniósł dzielnie, z lekką urazą, a teraz buszuje po miskach :lol: . Jutro chyba zostanie na wolności :wink:

alix76

Post » Śro cze 15, 2011 14:33 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Arnold na pokładzie!

I oto jesteśmy na nowym wątku :). Wciągam się w ten wątek i czytam o tych kosmicznych choróbskach 8O . Przerażenie mnie ogarnia, bo nie mam pojęcia o żadnej z nich. Pan vet już raz mi uratował kociaka ale żeby zapytać się o badania i to nie wiem nawet jak zacząć. Tym bardziej, że co innego mówić w obcym języku a co innego znać nazwy chorób. A może na razie nic nie robić bo zdrowieje? Tabletkę na robaki już dostał. Pozdrawiamy :)

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Śro cze 15, 2011 18:34 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Arnold na pokładzie!

Witaj, Juana :D . Spokojnie, nie naczytaj się za dużo naraz, bo osiwiejesz, powoli. Może znajdzie się na forum ktoś, kto poda Ci kilka przydatnych zwrotów weterynaryjnych po włosku? Znajomość problematyki kociego zdrowia bywa pochodna ilości kotów w domu ...
Dzisiaj stadko zostało samo, razem. W nocy miałam Zidana pod kołdrą, Bandido na kołdrze, Arni obok na kocu :mrgreen: . W progu powitały mnie 2 czarne i 1 pingwiniasty - skubaniec czuje się jak w domu :twisted: . Ktoś będzie miał bezproblemowego kota :lol:

alix76

Post » Śro cze 15, 2011 21:01 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Arnold na pokładzie!

alix76 pisze: W nocy miałam Zidana pod kołdrą, Bandido na kołdrze, Arni obok na kocu :mrgreen: . W progu powitały mnie 2 czarne i 1 pingwiniasty - skubaniec czuje się jak w domu :twisted: . Ktoś będzie miał bezproblemowego kota :lol:

Zaoszczędzisz na ogrzewaniu :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro cze 15, 2011 21:08 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Arnold na pokładzie!

shira3 pisze:
alix76 pisze: W nocy miałam Zidana pod kołdrą, Bandido na kołdrze, Arni obok na kocu :mrgreen: . W progu powitały mnie 2 czarne i 1 pingwiniasty - skubaniec czuje się jak w domu :twisted: . Ktoś będzie miał bezproblemowego kota :lol:

Zaoszczędzisz na ogrzewaniu :twisted:

szczególnie w lecie :ryk: :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

Post » Śro cze 15, 2011 21:46 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Arnold na pokładzie!

Ja tam na razie nie pozwalam Ryśkowi spać w łóżku- śpi na fotelu. Choć nie powiem próbował :wink: . Ale łóżko mam pojedyncze więc pewnie bym się nie wyspała. Co ostatnio i tak mi nie wychodzi bo mały budzi mnie o nienormalnych porach...

juana

Post » Czw cze 16, 2011 12:57 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Arnold na pokładzie!

:lol: jak odrobaczony, to możesz go wpuścić do łóżka, to miłe jest. A rozrabiał będzie do 1,5 roku lekko licząc, także przyzwyczajaj się :twisted: . No ogół pomaga dokocenie :wink: ale na obczyźnie nie będę Ci proponować.
Małe koty mają ADHD wbudowane :lol:

alix76

Post » Czw cze 16, 2011 14:02 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Arnold na pokładzie!

Czarne koty są faaaajne :). Zwłaszcza jak przebiegną komuś drogę. Ale to tak jak mój rudy- podobno rude są wredne :mrgreen: Czyli tak jak ja :D . Swoją drogą nie mogę pojąć skąd ludzie biorą takie bzdury... Wredny kot pozdrawia czarne przynoszące pecha :ryk:

juana

Post » Czw cze 16, 2011 21:11 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Arnold na pokładzie!

Stado było tak uprzejme, że stłukło w dzień spory świecznik :twisted: - tego mi było trzeba, po całym dniu na nogach. Na szczęście żadna cholera nie skaleczyła się w łapę :twisted: . Arnoldzik ma apetyt jak mały smok, Bandido wciąż lekkiego focha a Zidane rozdrapane uczulenie :roll: . Gołąb zasmarkany po pas ... Dzień, jak co dzień :lol:

alix76

[poprzednia][następna]