Wituś

Madzia

Madzia na kroplówce w lecznicy

Kotka Kasia w lecznicy u CoolCaty jest do adopcji i poprosiłabym o jej ogłaszanie, bo przecież ona tam nie może za długo zajmować miejsce.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotusia od wczoraj w nowym domku. Zamieszkała w dużym domu pod lasem w bardzo bezpiecznej okolicy. Państwo wiekowo po pięćdziesiątce, bardzo mili, ciepli. Za jakiś czas dołączy do niej szczeniak ze schroniska. Teraz będzie mieszkała na piętrze domu, a z czasem pozwolą jej wychodzić na dwór, jeśli będzie chciała. Kotusia wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona i zaczipowana. Myślę, że będzie dobrze.
Anna61 pisze:Misia strasznie gluci, jak kichnie to gile są na całej buzi szaro zielonkawe.![]()
Dostaje Unidox ale nie wiem czy wystarczająco bo nie zjada wszystkiego tylko sosik wypija.
Nie ma teraz apetytu, ale co się dziwić jak jest chora.
Rakea pisze:Aniu, może podaj jej ten antybiotyk w mniejszej "zajawkowej" porcji, dawka musi być wchłonięta jednorazowo.![]()
Reszcie kocińca i Tobie też życzę zdrówka!
SecretFire pisze:Aniu wysle do Gibutka moje rezerwy BetaGlucanu i jak ja ladnie poprosze, to moze by Ci z tego wlasnie polowe przeslala w jakiejs kopercie. Jest to BetaGlucan z 500 mg zawartosci i ja dzielilam zawsze jedna kapsulke na 12 porcji ostrym nozem. Pomoglo by to? Tylko ze jeszcze troche potrwa ale na zas by bylo.
Gibutkowa pisze:SecretFire pisze:Aniu wysle do Gibutka moje rezerwy BetaGlucanu i jak ja ladnie poprosze, to moze by Ci z tego wlasnie polowe przeslala w jakiejs kopercie. Jest to BetaGlucan z 500 mg zawartosci i ja dzielilam zawsze jedna kapsulke na 12 porcji ostrym nozem. Pomoglo by to? Tylko ze jeszcze troche potrwa ale na zas by bylo.
Jasne że wyślę
Gibutkowa pisze:Jak Misia - grzybek, czy coś innego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: masseur, Myszorek, puszatek i 64 gości