K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 15, 2011 9:46 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

lutra pisze:nie, ja nie wiem, bo z powodu awarii tikaczu robert ją zgarniał, ja tylko łapke zawoziłam. Pani mówiła, że dymna...

To jak ja rozpoznasz? Wszystkie podpisane "kotka po sterylce. Rano dać jeść" 8O Dymnej nie widzialam, wszystkie chowaja sie w transporterach.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro cze 15, 2011 9:54 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

lutra pisze:na sterylce u dra lisa dwie kotki od sąsiada, została jeszcze jedna + 3 maluchy i kotka z jakimiś starszakami, za każdym razem, jak tam jadę to wychodzą nowe koty.
Edyto_f, może tam Tolisława wypuścić?

jest tam ktoś, kto zwróciłby uwagę/dał znać, jeśli coś by z nim było nie wporządku? jakie to okolice?
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Śro cze 15, 2011 10:03 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

przepraszam za off ale potrzebuje rady
chcialabym byc dt dla 5 kotow w potrzebie,mam swoich 6 kotow i 4 psy
mieszkam w domu lecz finansowo krucho
ale dziewczyna oddajaca koty zobowiazala sie kupic karme dla futer
jak myslicie czy to dobry pomysl zebym byla dla nich dt?
nie chce zeby te koty tam gdzies umarly prosze o opinie!! oto watek
viewtopic.php?f=1&t=129052&start=15
gerardbutler

Post » Śro cze 15, 2011 10:06 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

edyto, koty tam nie mają źle. tymbardziej, że teraz chcemy jakoś wspierać pana Józefa karmą. mieszkają na działkach na przeciwko mordu (fuj). Myślę, że można liczyć na p. Józefa, że da znać, ale trzeba mu pomagać jakoś karmą, bo koty dotychczas jadły kukurydzę, kawałki wędlin i śmietanę przeterminowaną...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro cze 15, 2011 10:28 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

miszelina pisze:
j3nny pisze:
miszelina pisze:W kociarni na razie jest problem z klatkami. :(
W kominkach siedza posterylkowe kotki (nie wiem, jak dlugo jeszcze) i Gil w króliczej. 2 klatki sa zarezerowane na 3 koty z Trambaru , ktore maja nóz na gardle i sa łapane (moze dziś, moze jutro przyjedzie jeden lub nawet dwa). One tylko kwarantanna, szczepienie i cat-room.

czy to jest kwestia tylko braku wolnych klatek, czy tez braku miejsca na nowe klatki?

Miejsca na nowe klatki NIE MA.
Juz i tak potykamy sie o wlasne nogi. Ze wzgledu na zagrozenie zalaniem klatki ani tym bardziej karma nie nie moga stac na podlodze :( a wiecej stołow to sie w pomieszczeniu nie zmiesci.

ok, rozumiem, bo gdyby to była kwestia tylko klatki to może mogłabym jakoś pomóc
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Śro cze 15, 2011 11:26 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

miszelina pisze:
lutra pisze:nie, ja nie wiem, bo z powodu awarii tikaczu robert ją zgarniał, ja tylko łapke zawoziłam. Pani mówiła, że dymna...

To jak ja rozpoznasz? Wszystkie podpisane "kotka po sterylce. Rano dać jeść" 8O Dymnej nie widzialam, wszystkie chowaja sie w transporterach.

Czarna kotka w prawej górnej klatce to moja prokocimianka, którą razem wiozłyśmy, do wypuszczenia w pon. Pod nią jest kotka typu lis polarny ;). Zostają lewe klatki, ale nie pamiętam, kto jest w której.
Robert donosi, że Gil jadł w nocy.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Śro cze 15, 2011 11:55 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

queen_ink pisze:
miszelina pisze:

Czarna kotka w prawej górnej klatce to moja prokocimianka, którą razem wiozłyśmy, do wypuszczenia w pon. Pod nią jest kotka typu lis polarny ;). Zostają lewe klatki, ale nie pamiętam, kto jest w której.
Robert donosi, że Gil jadł w nocy.

To w gre wchodzi tylko górna klatka, bo dolna jest pusta po Jantarze.
Ciesze sie, ze Gil jadł. On juz coraz mniej syczy :D
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro cze 15, 2011 12:06 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

Ponieważ życzliwi wydzwaniają do wetów (nie wiem, może powinnam podać listę tych, u których leczymy, żeby nikogo nie pominęli, bo pomijają) z awanturą, dlaczego Fundacja ma taniej, usunęłam post z informacją o cenie. Jednocześnie informuję, że kiedy ktoś kupuje w hurcie 100 koszulek co 6 miesięcy, regularnie, to będzie miał taniej niż ktoś kto kupuje 2 koszulki w orku. Bardzo dziękuję za uwagę i za skurwysyństwo, które dotyka nas, a na którym tracą koty i to te najbardziej potrzebujące. Kij w bary.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro cze 15, 2011 12:07 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

katebush pisze:
katebush pisze:
lutra pisze: tricat.

w takim razie chcialalbym dwom maluchom zasponsorowac szczepienie :) prosze o pw komu mam wplacic

niesmialo sie przypominam. Czy mam wplacic na konto afn czy do kogos konkretnego?
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Śro cze 15, 2011 12:11 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

myślałam, że odpisałam, nawet wiedziałam co:
na afn, proszę, wpisz w tytule, szczepienie, maluchy kraków, a jak wiesz, które maluchy to napisz.
:)
b. dziękuję w imieniu maluchów.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro cze 15, 2011 12:14 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

noemik pisze::1luvu: dziekuje, wplacaj na afn, jesli, ktores konkretne koty, to napisz w tytul przelewu. :)
a w ogole wpisz, ze koty krakow szczepienie maluchow

jako noemik napisałam, wiedziałam, że niemiec nie jest aż tak dobry, a ja aż tak zabiegana.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro cze 15, 2011 12:15 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

sklerozy nie masz.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro cze 15, 2011 12:22 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

lutra pisze:myślałam, że odpisałam, nawet wiedziałam co:
na afn, proszę, wpisz w tytule, szczepienie, maluchy kraków, a jak wiesz, które maluchy to napisz.
:)
b. dziękuję w imieniu maluchów.

tak tak napisalas, to byla proba usuniecia ceny z mojego postu :)
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Śro cze 15, 2011 12:25 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

danke
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro cze 15, 2011 12:58 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

lutra pisze:Ponieważ życzliwi wydzwaniają do wetów (nie wiem, może powinnam podać listę tych, u których leczymy, żeby nikogo nie pominęli, bo pomijają) z awanturą, dlaczego Fundacja ma taniej, usunęłam post z informacją o cenie. Jednocześnie informuję, że kiedy ktoś kupuje w hurcie 100 koszulek co 6 miesięcy, regularnie, to będzie miał taniej niż ktoś kto kupuje 2 koszulki w orku. Bardzo dziękuję za uwagę i za skurwysyństwo, które dotyka nas, a na którym tracą koty i to te najbardziej potrzebujące. Kij w bary.

Żartujesz chyba? 8O

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

[poprzednia][następna]