Erin pisze:Hopsik w górę!
Cudna maleńka
A co weci mówią o trzeciej powiece?
Cofnie się?
podobno nie.Gdzies była opinia weta przytoczona.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Hopsik w górę!
Cudna maleńka
Cofnie się?
ASK@ pisze:Erin pisze:Hopsik w górę!
Cudna maleńka
Cofnie się?
jamkasica pisze:ASK@ pisze:Erin pisze:Hopsik w górę!
Cudna maleńka
Cofnie się?
chyba zamglone oczko miało się nie cofnąć, a o powiece nie było mowylub coś poknociłam
karunia pisze:niekoniecznie musi takie zamglone oczko pozostać, zalezy w jakim jest stanie.
to maleństwo i tkanka regeneruje się czasami nawet wbrew logice - miałam taką kotkę z oczkiem prawie z bielmem i jak wyrosła wszystko się cudem absolutnym wyprostowało
jest też jakiż żel Cor...zapomniałam nazwy do oczu z bielmami i po cocim katarze, ale chyba dla b. dorosłych.
zdrowia dla kici
karunia pisze:niekoniecznie musi takie zamglone oczko pozostać, zalezy w jakim jest stanie.
to maleństwo i tkanka regeneruje się czasami nawet wbrew logice - miałam taką kotkę z oczkiem prawie z bielmem i jak wyrosła wszystko się cudem absolutnym wyprostowało
jest też jakiż żel Cor...zapomniałam nazwy do oczu z bielmami i po cocim katarze, ale chyba dla b. dorosłych.
zdrowia dla kici
zdrowia dla kici
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], szalucpol1970 i 89 gości