Moderator: Estraven
) nie ma jej na stanie w naszych hurtowniach. Sprowadzenie od producenta do 2 tygodni. Jutro idę przed pracą do wetki jak to jest z tą wersją tego leku jeśli chodzi o kota i jakby co zamawiamy w hurtowni i trzymamy kciuki, że Bolus wytrzyma.
Gibutkowa pisze:Tak mi się z piciem dużym skojarzył ten cukier. Na anemię podają czasem kotom EPO.

urwiniu pisze:Właśnie wylazłam z klatki od Bolka. Duża jest klatka w sam raz dla jednego wymizerowanego kota i jednej Dużej. Pozostałe ryje, czyli TygRych Oprych i Gusto zaglądali i wspierali z zewnątrz. Bolek znów odmówił jedzenia, nawet convalescent wypływa kącikiem pyszczka, ale nie dajemy się. Z rozmowy z wetką i po konsultacjach z jeszcze inną zostajemy przy Eprexie, zamówiony, czekamy. Jutro będzie immunodol, będziemy podawać. Godzinę spędziłam u Bolka w klatce, trzymając go za łapkę ku jego rozmruczeniu. Głasków nie chce, ogon idzie w ruch, ale jak trzymam łapke to zamyka oczy i mruuuuczy, mruczy i wzdycha. Mój kochany, bezbronny Bolesław. Dobranoc wszystkim.
Dużej opowiadała sąsiadka, że jak była mała to łapała chrabąszcze majowe, kładła sobie na bluzkę i udawała, że ma takie ładne broszkiI blondyn złapał dziś broszkę, a ja nie
TygRysio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuzia115 i 19 gości