Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Wyszłam za radą Jaany Ale kuweta dalej pusta Przejrzałam dopiero siatki Dziękuję za karmę Znalazłam też obróżkę, fajna rzecz tylko zastanawiam się, jak mu ją założyć ?
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?
Żeby nie było wątpliwości, kto jest największym panikarzem. Gdy widzę, że Caldien coś napisała, to boję się zaglądać - bo jak przyjdzie temu durnemu kocurowi do głowy znowu coś obsikać....
Jaaana- dobre wieści: Mroczek skorzystał! I kupkę i sioo zrobił tam gdzie trzeba Pochłania wszystko co mu dam do jedzenia Wypił też calusieńką wodę z miski
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?
caldien pisze:Na pewno Mogę przesłać woreczek z dowodami razem z transporterkiem
A nie, dziękuję Ale przypomniało mi się, jak Poker poleciła mi sfocić urobek Uszatki, żeby się upewnić, że nie ma biegunki Bo dokładne opisywanie konsystencji i koloru Jej nie wystarczało
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.