WAW-Mikunia. Bardzo smutno.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 14, 2011 11:21 Re: WARSZAWA-Mika..kocham, odzywiam..wzmacniam przed operacją

Mika coraz trudniej zjada fenbendazol - jest tego strasznie dużo i żeby faktycznie choc trochę rozmieszać z karmą trzeba włożyć dużą porcję. Dziś na wierzchu wylądował whiskasik - trochę pomogło, ale i tak znów część jedzonka została.. Trudno, na razie jest tyle ile się da, inaczej i tak się nie da na ten moment. Może to wystarczy, a może jeszcze trochę tego cholerstwa będzie.. w każdym razie szukam pomysłu z czym / w czym podac jej jeszcze dwie dawki (jutro i pojutrze) :?:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto cze 14, 2011 12:06 Re: WARSZAWA-Mika..kocham, odzywiam..wzmacniam przed operacją

Poproszę o namiary, ile będę mogła pomogę. Trzymaj się i kociaki również.
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto cze 14, 2011 12:35 Re: WARSZAWA-Mika..kocham, odzywiam..wzmacniam przed operacją

alab108 pisze:Poproszę o namiary, ile będę mogła pomogę. Trzymaj się i kociaki również.

dzięki!! Nie spodziewałam się, że ktoś czyta wątek Mikuni.. wysłałam pw :wink: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto cze 14, 2011 17:07 Re: WARSZAWA-Mika..kocham, odzywiam..wzmacniam przed operacją

ja kto czy ktoś czyta?!
Ciotki są zawsze czujne :):)
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Wto cze 14, 2011 21:00 Re: WARSZAWA-Mika..kocham, odzywiam..wzmacniam przed operacją

Czytają, czytają :lol:
po_prostu_kaska

Post » Wto cze 14, 2011 21:57 Re: WARSZAWA-Mika..kocham, odzywiam..wzmacniam przed operacją

Pewnie, że ciotki zawsze czujne, ale nie zawsze mogą wspomóc żywą gotówką. Natomiast z pewnością, mogą wspomóc rzeczami bazarek. Do jutra jeszcze mam na głowie moją własną, rodzoną ciotkę, a od czwartku zabieram się za szukanie fantów :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto cze 14, 2011 22:04 Re: WARSZAWA-Mika..kocham, odzywiam..wzmacniam przed operacją

czytają i czuwają :D :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro cze 15, 2011 8:59 Re: WARSZAWA-Mika..kocham, odzywiam..wzmacniam przed operacją

Przepraszam, że się wstrzelę, ale czy mogłabym na pw otrzymać informację, co na takie bazarki się nadaje i jeżeli znajdę coś w domu to czy mogłabym wysłać do Ciebie Bianka 4, skoro zbierać będziesz fanty? kasy trochę wysłałam, ale mogłabym spróbować pomóc jeszcze inaczej. Bardzo mi żal tych wszystkich biedaków. Buziaki dla wszytkich kociaków.
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro cze 15, 2011 9:03 Re: WARSZAWA-Mika..kocham, odzywiam..wzmacniam przed operacją

Na bazarki nadaje się wszystko: ciuchy, buty, bibeloty, książki, kosmetyki, biżuteria, talerze, ręczniki, pościel.... no naprawdę wszystko co wygląda ok a już jest niepotrzebne w domu i własciciel nie ma z tym emocjonalnego związku. Maskotki, zabawki dla kotów, psów, breloki, pocztówki... zresztą wejdź na podforum koci bazarek i popatrz na kilka bazarkow co na nich jest.....

dziękuję za wszelką pomoc :1luvu:

Marzenia11

Post » Śro cze 15, 2011 10:03 Re: WARSZAWA-Mika..kocham, odzywiam..wzmacniam przed operacją

Dal wszystkich czuwających i czytających (i czasami piszących) cioteczek i wujków :D

Wczorajsza nocna zabawa

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Marzenia11

Post » Śro cze 15, 2011 11:14 Re: WARSZAWA-Mika..kocham, odzywiam..wzmacniam przed operacją

Marzenia11 pisze:Dal wszystkich czuwających i czytających (i czasami piszących) cioteczek i wujków :D

Wczorajsza nocna zabawa

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ale cuuudooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
gerardbutler

Post » Śro cze 15, 2011 11:18 Re: WARSZAWA-Mika..kocham, odzywiam..wzmacniam przed operacją

Śliczności :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro cze 15, 2011 11:19 Re: WARSZAWA-Mika..kocham, odzywiam..wzmacniam przed operacją

Piękna puchatka :1luvu: :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro cze 15, 2011 13:20 Re: WARSZAWA-Mika..kocham, odzywiam..wzmacniam przed operacją

Dziękuję za komplementy!! tfu,tfu,tfu..

I zapraszam:

Bazarek na dług dla powypadkowego Kubusia z mojego banerka w podpisie

viewtopic.php?f=20&t=129094

Marzenia11

Post » Czw cze 16, 2011 9:42 Re: WARSZAWA-Mika..kocham, odzywiam..wzmacniam przed operacją

To się kotunia rozhulała :D Wczoraj wieczorem ganiała się z Małymi Czarnymi - ileż było polowania zza rogu kołdry, pacania łapą z wysokości, wskakiwania i zeskakiwania, podgryzania itp. Oczywiście Mika nie jest tak szybka jak Czarne Pershingi, ale się bawiła z nimi włączając apaczowskie okrzyki. A dzisiaj nad ranem była podobna zabawa z Notką - gonitwa plus skakanie, wskakiwanie na plecy, rzucanie się na ogon, przesuwanie krzeseł, pokrywy do chowania się, zrzucanie rzeczy z drapaka i te pe.. :D idę sprzątać :evil: :ryk:

Marzenia11

[poprzednia][następna]