Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szejbal pisze:Jutro. Obiecuję. Ja wysiadam. Jasdor - szantaż będzie: albo jutro fotki, albo Mikuś z Kubusiem wracają do Pani A. do piwnicy! O!![]()
Dziewczyny, wstaję do pracy jutro po 6:00 i muszę spadać, bo się wykończę zaraz. Jutro na 100 % obiecuję
Szejbal pisze:Nie znamAle niedługo będę się przymierzała do Ursuli K. Le Guin, tylko że do fantastyki właśnie. Ale to chętnie "dorwę" w swoje oczy
Dzięki
A Ty czytasz w ogóle fantastykę? Ja obecnie kończę "Mroczne materie" Pullmana (3-ci tom), oczywiście jak mam czas
taizu pisze:Dobra fantastykę kocham, panią Ursulę na przykład. Jak się do niej zabierasz, to warto zacząć od starych książek, nowsze są nieco powolne w czytaniu.
Szejbal pisze:taizu pisze:Dobra fantastykę kocham, panią Ursulę na przykład. Jak się do niej zabierasz, to warto zacząć od starych książek, nowsze są nieco powolne w czytaniu.
Zaczynam od "Czarnoksiężnika z Archipelagu". Znaczy, ku ścisłości - zaczęłam kiedyś słuchać audiobooka, ale jakoś tak nie skończyłam, bo przeprowadzka, bo to, bo tamto...![]()
jasdor pisze:MASZ !!! Ja przyjadę i dużo dobrej energii przywiozę ze sobą, żebyś sobie mogła jakoś te straty uzupełnić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości