Potwierdzam, potwierdzam. Niedługo będziemy szukac transportu dla kolejnej partii ale to jeszcze nie wtej chwili. Będzie znów chyba na 30 kg i troszke znow zostanie na dobry początek
No to OK!.Jeszcze moją prywatną wpłate na mix potraktuj jako zaliczkę z bazarku(charm jeszcze fantów nie przekazałam).Ja zaś i moje koty jestem zachwycona RC.Calm.Spokój,jako dawno nie bywało
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"
Ja mam tę paczke dla Loli_ (dużą pake mixa i małą czegośtam).To tę dużą mogłabym do schronu rzucić ,a potem się uzupełni ,bo na akcji dopiero nastąpi przekazanie
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"
Dziękuję serdecznie a właściwie koty schroniskowe dziękują. Dzś pojechały dzięki uprzejmości M_o Chrupki urinary dla Mitrasa, hypoallergenic dla Rudego i dla reszty już normalne. Pewnie jutro dojadą:) Poprosimy Małą o potwierdzenie. Troche mało mamy już na koncie ale może znajdą się kolejni ofiarodawcy. Bo mamy takich systematycznych darczyńców, którym serdecznie dziękujemy za tę systematyczność. Bo z tych datków składa się całiem fajna kwota, która pozwala poprawic los naszych niekochanych. W tej chwili zostało nam 78 zł.