Tak bywa psiama. Odziedziczylam zaraz po dwuch babciach i ciotce. Wszystko co mialy mi oddaly. Problem w tym, ze odkad schudlam moje miseczki tez sie zmienily. Jeszcze trzy lata temu mialam 95 GG. W trakcie diety ekspedientka takiego owego sklepu z bielizna tez mnie obmiezyla i mi wytlumaczyla, ze dieta i trening moja sylwetke zmienily no i do tego miseczki.
Nie wiesz o czym mówisz - to są zmienione przez lata ucisku ramiona i kręgosłup, który po 40 zaczyna ćwierkać u podstawy, ponieważ ZAWSZE chodzisz PROSTO Czasem wolałabym mieć tylko te DD, które miałam w młodości
Dd to są małe cycuszki ja mam E brytyjskie (polskie F) i w życiu nikt by na to nie wpadł, bo to nadal mały biust Ale ja ogólnie jestem wysoka, wiec to jak C u kogoś mniejszego. A A i B to nie ma żadna kobieta, tylko niektóre maja złe staniki
Można w necie znaleźć przeliczniki, dokładnie się obmierzyc i wyskoczy nam rozmiar. A potem buszować w sklepach internetowych. Np na stronie effuniaka(ewa-michalak.pl) jest przelicznik i obwody od 60.
Jasdor - na tej stronie, którą wczoraj podawałam jest instrukcja jak sie zmierzyć i tabele z przelicznikami. Conchita prawdę mówi Jest też taki wątek na kł Lobby biuściastych, tam jest wszystko rozłożone na czynniki pierwsze, łącznie ze zdjęciami
No i jeszcze blog stanikomania.pl Z fotkami przed i po. Efekty spektakularne. Dziewczyny po założeniu odpowiedniego rozmiaru nieraz wyglądają na szczuplejsze o kilka kg.