katebush pisze:lutra pisze:ok. - tricat.
w takim razie chcialalbym dwom maluchom zasponsorowac szczepienieprosze o pw komu mam wplacic
niesmialo sie przypominam. Czy mam wplacic na konto afn czy do kogos konkretnego?
Moderator: Estraven
katebush pisze:lutra pisze:ok. - tricat.
w takim razie chcialalbym dwom maluchom zasponsorowac szczepienieprosze o pw komu mam wplacic
dziekuje, wplacaj na afn, jesli, ktores konkretne koty, to napisz w tytul przelewu. queen_ink pisze:Beniuch wraca:( Na razie na kociarnię, jako kolejny kot bojowy. Na jej miejsce idzie Rakija.
_namida_ pisze:Zajrzałam na gumtree i jestem w szoku, ile niewykastrowanych długowłosych kotów za 200-600 zł na pierwszej stronie :/
miszelina pisze:queen_ink pisze:Beniuch wraca:( Na razie na kociarnię, jako kolejny kot bojowy. Na jej miejsce idzie Rakija.
No to ją Lolek ustawi do pionu![]()
Dobrze, że pożegnałam się z Rakiją.
Kociarnia ok, tylko Gilu nie chce jeść, miskę z rana miał nietkniętą, whiskas też mu nie smakował.
queen_ink pisze:miszelina pisze:queen_ink pisze:Beniuch wraca:( Na razie na kociarnię, jako kolejny kot bojowy. Na jej miejsce idzie Rakija.
Kociarnia ok, tylko Gilu nie chce jeść, miskę z rana miał nietkniętą, whiskas też mu nie smakował.
Niedobrze. A wczoraj wieczorem jadł?
Jak rano będzie to samo, to trzeba go będzie zabrać do jakiejś kontroli.
Myślisz, że puścić Benkę od razu luzem?
queen_ink pisze:miszelina pisze:queen_ink pisze:Beniuch wraca:( Na razie na kociarnię, jako kolejny kot bojowy. Na jej miejsce idzie Rakija.
Myślisz, że puścić Benkę od razu luzem?
Tosza pisze:Pomylił mi się wtorek ze środą i czekam cały dzień w pogotowiu na kota z łaz(ów).Mam nadzieję że pani doktor Duda była bardziej zajęta niż ja i nie czekała w pogotowiu.![]()
Za to w szpitalu w Arce został dziś Iruś, jutro się rozstrzygnie, czy jest o co walczyć![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 120 gości