Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ciekawa.swiata pisze::!:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BARDZO PILNE!!! WROCŁAWDo wydania
Kotek wypadł komuś z okna z 2 pietra. jest w złym stanie ma złamaną żuchwę. Szukam mu domu tymczasowego który podejmie się leczenia /kontynuacji w schronisku/ lub domu stałego który go zaadoptuje i obejmie kotka troskliwą opieką ze względu na to że kiciek ma złamaną żuchwę nie będzie mógł jeść a w schroniskowych warunkach może mi zmarnieć ponieważ na tyle ile będę mogła to się nim zajmę ale nie będę w stanie objąć go opieka 24 na dobę.
krynia08 pisze:ciekawa.swiata pisze::!:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kotek wypadł komuś z okna z 2 pietra. jest w złym stanie ma złamaną żuchwę. Szukam mu domu tymczasowego który podejmie się leczenia /kontynuacji w schronisku/ lub domu stałego który go zaadoptuje i obejmie kotka troskliwą opieką ze względu na to że kiciek ma złamaną żuchwę nie będzie mógł jeść a w schroniskowych warunkach może mi zmarnieć ponieważ na tyle ile będę mogła to się nim zajmę ale nie będę w stanie objąć go opieka 24 na dobę.
pucio79 pisze:A ja z prywatąviewtopic.php?f=27&t=129056
krynia08 pisze:pucio79 pisze:A ja z prywatąviewtopic.php?f=27&t=129056
jaka prywata ,taniozobacz ceny http://biopunkt.pl/miody-c304.html?gcli ... DgodR18xJw
Gibutkowa pisze:Jak Grunwald to przy dworcu wsiadasz w autobus (145 lub 146) i wysiadasz praktycznie pod samymi klinikami.
Mruczeńka1981 pisze:Ewung-super![]()
Etiopia-będzie ciężko, bo pewnie wszyscy pracują. Ale faktycznie masz 145 lub 146- autobusy. Każdy Ci w autobusie powie gdzie wysiąść. Zresztą można sprawdzić na http://www.mpk.wroc.pl Co do noclegu to tam są niedaleko akademiki Polibudy, ale nie wiem, jak można to załatwić.
Etiopia pisze:Gibutkowa pisze:Jak Grunwald to przy dworcu wsiadasz w autobus (145 lub 146) i wysiadasz praktycznie pod samymi klinikami.
Jeszcze nie wiem gdzie![]()
Jak usłyszałam o wynikach psa to zwątpiłam.
Jak to jest jeżeli w Krakowie jeżdżę na ulgowy to we Wrocławiu też czy lepiej nie ryzykować i kupić normalny ?
U kierowcy kupię bilet ?- kilka lat temu jak byłam we Wrocławiu to żaden nie miał a kioski były pozamykane - na szczęście kanarów nie było.....
Pies na jaki bilet jeździ ?Mruczeńka1981 pisze:Ewung-super![]()
Etiopia-będzie ciężko, bo pewnie wszyscy pracują. Ale faktycznie masz 145 lub 146- autobusy. Każdy Ci w autobusie powie gdzie wysiąść. Zresztą można sprawdzić na http://www.mpk.wroc.pl Co do noclegu to tam są niedaleko akademiki Polibudy, ale nie wiem, jak można to załatwić.
Dziękuję za stronę jak mi wetka poda dokładny adres to sobie posprawdzam.
Co do noclegu nie ma problemu jedna noc to nawet na ławce mogę spędzić jest ciepło ...
Już zaliczyłam noc na dworcu w Katowicach i warszawa Zachodnia więc spoko![]()
Poproszę żeby mi psa przenocowali a ja sobie rade dam ....
Bardzo was przepraszam za OT
Jak wypłynę z bagna finansowego to zacznę wrzucać coś do skarbonki
krynia08 pisze:Etiopia pisze:Gibutkowa pisze:Jak Grunwald to przy dworcu wsiadasz w autobus (145 lub 146) i wysiadasz praktycznie pod samymi klinikami.
Jeszcze nie wiem gdzie![]()
Jak usłyszałam o wynikach psa to zwątpiłam.
Jak to jest jeżeli w Krakowie jeżdżę na ulgowy to we Wrocławiu też czy lepiej nie ryzykować i kupić normalny ?
U kierowcy kupię bilet ?- kilka lat temu jak byłam we Wrocławiu to żaden nie miał a kioski były pozamykane - na szczęście kanarów nie było.....
Pies na jaki bilet jeździ ?Mruczeńka1981 pisze:Ewung-super![]()
Dziękuję za stronę jak mi wetka poda dokładny adres to sobie posprawdzam.
Co do noclegu nie ma problemu jedna noc to nawet na ławce mogę spędzić jest ciepło ...
Już zaliczyłam noc na dworcu w Katowicach i warszawa Zachodnia więc spoko![]()
Poproszę żeby mi psa przenocowali a ja sobie rade dam ....
Bardzo was przepraszam za OT
Jak wypłynę z bagna finansowego to zacznę wrzucać coś do skarbonki
o matko, jak spać na ulicy czy dworcu?
pucio79 pisze:Etiopia naprzeciwko dworca PKP jest DW Piast - nie jest to nic specjalnego ale mają niskie ceny, tutaj masz link do strony http://www.dwpiast.pl/Hotel,11.html
Jeżeli chodzi o bilety to niestety teraz można je kupić tylko w niektórych kioskach, za to są automaty z biletami na przystankach i w autobusach. Cena normalnego biletu to 2,40 zł, niestety nie wiem jak to jest w przypadku psa
Etiopia pisze:pucio79 pisze:Etiopia naprzeciwko dworca PKP jest DW Piast - nie jest to nic specjalnego ale mają niskie ceny, tutaj masz link do strony http://www.dwpiast.pl/Hotel,11.html
Jeżeli chodzi o bilety to niestety teraz można je kupić tylko w niektórych kioskach, za to są automaty z biletami na przystankach i w autobusach. Cena normalnego biletu to 2,40 zł, niestety nie wiem jak to jest w przypadku psa
Super
Ważne żeby były ściany sufit i podłoga reszta to pikuś ...
krynia08 pisze:ciekawa.swiata pisze::!:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 106 gości