Dwie kicie mają zostać wywiezione do lasu! Ratunku!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 14, 2011 13:49 Dwie kicie mają zostać wywiezione do lasu! Ratunku!!

W sklepie, gdzie moja mama robi zakupy Pani zapytała ją czy nie chce dwóch kotek bo jej mąż chce wywieźć je do lasu. Pani przetrzymuje kicie na działce, żeby dać im choć chwilę na znalezienie domku.
Kicie są śliczne :1luvu: , niewysterylizowane. Urodzone w kwietniu tego roku.
Wiem, że tu wszyscy zakoceni ale może ktoś je zauważy... trzeba próbować na wszystkie sposoby
Moja mama podała mój adres mailowy i oto jakie zdjęcia dostałam dzisiaj na pocztę.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Proszę roześlijcie gdzie się da!!
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto cze 14, 2011 14:01 Re: Dwie kicie mają zostać wywiezione do lasu! Ratunku!!

Jus87, zrób ogloszenia w necie - w kocim abs masz mnóstwo stron do ogloszeń, podaj kontakt, napisz, w jakim rejonie Polski są.
Jeśli Twoja mama zainteresowała się nimi, może zgodzi się, byś byla dla nich domem tymczasowym?

Słusznie napisałaś - trzeba próbowć na wszystkie sposoby.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto cze 14, 2011 14:02 Re: Dwie kicie mają zostać wywiezione do lasu! Ratunku!!

Chryste Panie :strach:

Podrzucam! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto cze 14, 2011 14:02 Re: Dwie kicie mają zostać wywiezione do lasu! Ratunku!!

o rety :(
Przecież to szylkretki, jeśli dobrze widzę - powinny szybko znaleźć domy, tylko poogłaszać je trzeba

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto cze 14, 2011 14:06 Re: Dwie kicie mają zostać wywiezione do lasu! Ratunku!!

Biedne maluchy.. :( Co za ludzie.. :evil:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto cze 14, 2011 14:07 Re: Dwie kicie mają zostać wywiezione do lasu! Ratunku!!

;) nie mieszkam z mamą... nie musi się godzić :D

Niestety póki co nie mam opcji wzięcia obu kić bo tak bym się nawet nie zastanowiła. Po pierwsze mnie i mojego TŻ-a nie ma po 13 h w domu, a po drugie jesteśmy od roku w fazie remontu i nie mamy drzwi do żadnego pokoju, a nawet łazienki :mrgreen:. Nie mam możliwości odizolowania ich od mojego kota, który do najmilszych niestety nie należy.

A moja mama.. no cóż... Wnuczek jest dla niej ważniejszy mimo wszystko, a ma tak potworną alergię na kocią sierść i strasznie się dusi. Często bywa u mojej mamy, a ona nie chce go narażać i jestem w stanie to zrozumieć. Jak opiekowała się naszym kotem to musiała u nas nocować więc moja mama odpada.

Zabiorę się za te ogłoszenia tylko ciągle czasu brak!
Obrazek

Jus87

Post » Wto cze 14, 2011 14:10 Re: Dwie kicie mają zostać wywiezione do lasu! Ratunku!!

cholera, no :( co jest z tymi ludźmi? :x

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto cze 14, 2011 14:13 Re: Dwie kicie mają zostać wywiezione do lasu! Ratunku!!

Jus87 pisze:;) nie mieszkam z mamą... nie musi się godzić :D

Niestety póki co nie mam opcji wzięcia obu kić bo tak bym się nawet nie zastanowiła. Po pierwsze mnie i mojego TŻ-a nie ma po 13 h w domu, a po drugie jesteśmy od roku w fazie remontu i nie mamy drzwi do żadnego pokoju, a nawet łazienki :mrgreen:. Nie mam możliwości odizolowania ich od mojego kota, który do najmilszych niestety nie należy.

A moja mama.. no cóż... Wnuczek jest dla niej ważniejszy mimo wszystko, a ma tak potworną alergię na kocią sierść i strasznie się dusi. Często bywa u mojej mamy, a ona nie chce go narażać i jestem w stanie to zrozumieć. Jak opiekowała się naszym kotem to musiała u nas nocować więc moja mama odpada.

Zabiorę się za te ogłoszenia tylko ciągle czasu brak!

Możesz zamówić pakiet ogłoszeń u forumowej CatAngel.
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Wto cze 14, 2011 14:15 Re: Dwie kicie mają zostać wywiezione do lasu! Ratunku!!

A widzisz zapomniałam!!

Koci Aniele gdzie jesteś ??? :1luvu:
Obrazek

Jus87

Post » Wto cze 14, 2011 14:17 Re: Dwie kicie mają zostać wywiezione do lasu! Ratunku!!

nie pozwól ich wywieźć do lasu.
co za człowiek bez serca i sumienie chce małe kotki skazać na śmierć z głodu i pragnienia lub rozszarpanie przez zwierzęta w lesie. pewnie to kociaki jego kotki bo na sterylkę szkoda pieniędzy :-(

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto cze 14, 2011 14:25 Re: Dwie kicie mają zostać wywiezione do lasu! Ratunku!!

mawin pisze:nie pozwól ich wywieźć do lasu.
co za człowiek bez serca i sumienie chce małe kotki skazać na śmierć z głodu i pragnienia lub rozszarpanie przez zwierzęta w lesie. pewnie to kociaki jego kotki bo na sterylkę szkoda pieniędzy :-(

Nie nie... Pani znalazła kotki na ulicy. Pan zgodził się, że może zostawić matkę i jednego kociaka, a reszta do lasu bo 4 kotów w domu trzymać nie będzie.
Obrazek

Jus87

Post » Wto cze 14, 2011 14:26 Re: Dwie kicie mają zostać wywiezione do lasu! Ratunku!!

Jus87 pisze:;) Niestety póki co nie mam opcji wzięcia obu kić bo tak bym się nawet nie zastanowiła. Po pierwsze mnie i mojego TŻ-a nie ma po 13 h w domu, a po drugie jesteśmy od roku w fazie remontu i nie mamy drzwi do żadnego pokoju, a nawet łazienki :mrgreen:. Nie mam możliwości odizolowania ich od mojego kota, który do najmilszych niestety nie należy.!

Klatka?
Uzgodnić z tymi ludźmi , że wspólnie szukacje domów?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Wto cze 14, 2011 14:27 Re: Dwie kicie mają zostać wywiezione do lasu! Ratunku!!

do lasu :roll: juz nie wiem co gorsze las czy schron :roll:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto cze 14, 2011 14:34 Re: Dwie kicie mają zostać wywiezione do lasu! Ratunku!!

annskr pisze:
Jus87 pisze:;) Niestety póki co nie mam opcji wzięcia obu kić bo tak bym się nawet nie zastanowiła. Po pierwsze mnie i mojego TŻ-a nie ma po 13 h w domu, a po drugie jesteśmy od roku w fazie remontu i nie mamy drzwi do żadnego pokoju, a nawet łazienki :mrgreen:. Nie mam możliwości odizolowania ich od mojego kota, który do najmilszych niestety nie należy.!

Klatka?
Uzgodnić z tymi ludźmi , że wspólnie szukacje domów?

Pani odpisałam na maila, że zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby domek znaleźć, a ona ze swojej strony, że postara się kotki przetrzymać jak najdłużej. A z Panem rozmawiać nie będę bo jedyne co udało się wykrzesać mojemu TŻ-owi to tyle, że jemu należy się wywózka do lasu więc polemizacji z Panem nie będzie.
Obrazek

Jus87

Post » Wto cze 14, 2011 14:39 Re: Dwie kicie mają zostać wywiezione do lasu! Ratunku!!

Fajny gość :evil:

Trzymam kciuki, by się malcom udalo :ok: :ok: .

kalewala

[następna]