Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 07, 2011 14:39 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

głaski dla szarka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
gerardbutler

Post » Śro cze 08, 2011 21:00 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

Głaskam , głaskam
ale Szaruś stał się teraz strasznie leniwym kotem całymi dniami
śpi , zmuszam go do chodzenia ale on i tak ucieka na z góry upatrzoną pozycje
czyli fotel z wygodnym posłaniem
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Czw cze 09, 2011 9:15 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

a to nie objaw jakiejs choroby?takie lenistwo?powiedz twoim kotom aby go rozruszaly!no!! :piwa: :piwa:
gerardbutler

Post » Czw cze 09, 2011 16:53 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

Nasze koty to ślimaki ( oprócz Świrka :evil: )
Szaruś ma coś z męża obydwoje lubią spać jeszcze trochę i będą się kłócić o pilota od telewizora :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

wie-icz

Od: Wto gru 14, 2010 15:41

Post » Czw cze 09, 2011 22:42 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

wie-icz pisze:Nasze koty to ślimaki ( oprócz Świrka :evil: )
Szaruś ma coś z męża obydwoje lubią spać jeszcze trochę i będą się kłócić o pilota od telewizora :lol:

:ryk:

Pieniążki za bazarek poleciały na konto!
za bardzo się pospieszyłam i wysłałam trochę mniej jak powinnam, ale poprawię się niebawem

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Czw cze 09, 2011 22:43 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

dawno tu nie zagladałam :oops:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt cze 10, 2011 13:40 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

dziekujemy za odwiedziny i pomoc finansowa dla szaraczka
gerardbutler

Post » Pt cze 10, 2011 13:51 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

gerardbutler pisze:dziekujemy za odwiedziny i pomoc finansowa dla szaraczka

dziś kończy się mój bazarek,następny ,który zrobię bedzie dla Szaruśka :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon cze 13, 2011 12:25 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

Przyszło 100 zł od Julki75 :1luvu:
Mamy więc 129 zł. Kontrola się zbliża, więc bardzo się przydadzą.
Dziękuję!
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Pon cze 13, 2011 16:45 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

Na razie ja będę podrzucać jakieś fotki Szarusia Marek włóczy się po dentystach i
jakoś dziwnie wygląda po każdej z wizyt za to Szaruś rozkwita
teraz jest właściwie wszędzie zagląda do wszystkich kątów jak widać na zdjęciach
wskakuje do wanny wchodzi na drapak biega po mieszkaniu .
Łapka trochę krzywa ma ograniczenie ruchowe w szczególności do przodu
bioderko lekko jak gdyby odstawało ale jak zaroście futerkiem będzie niewidoczne .
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Szaruś chętnie towarzyszy przy posiłkach pochłania wszystko nawet potrafi wylizać śmietanę z składki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Przepraszam za jakość zdjęć ale ten aparat mi nie podchodzi (za bardzo skomplikowany )
Obrazek

wie-icz

Post » Pon cze 13, 2011 23:03 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

Kinya pisze:Przyszło 100 zł od Julki75 :1luvu:
Mamy więc 129 zł. Kontrola się zbliża, więc bardzo się przydadzą.
Dziękuję!

Cieszę się, że mogłam pomóc :)
Słodki szaraczek :1luvu:

julka75

Post » Wto cze 14, 2011 12:02 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

wie-icz pisze:Na razie ja będę podrzucać jakieś fotki Szarusia Marek włóczy się po dentystach i
jakoś dziwnie wygląda po każdej z wizyt za to Szaruś rozkwita
teraz jest właściwie wszędzie zagląda do wszystkich kątów jak widać na zdjęciach
wskakuje do wanny wchodzi na drapak biega po mieszkaniu .
Łapka trochę krzywa ma ograniczenie ruchowe w szczególności do przodu
bioderko lekko jak gdyby odstawało ale jak zaroście futerkiem będzie niewidoczne .
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Szaruś chętnie towarzyszy przy posiłkach pochłania wszystko nawet potrafi wylizać śmietanę z składki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Przepraszam za jakość zdjęć ale ten aparat mi nie podchodzi (za bardzo skomplikowany )

CUDNY!!!!!!!!!!!!
He He Pan zachorował a kot zdrowieje :)))
gerardbutler

Post » Czw cze 16, 2011 10:12 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

Szaruś dziś był na kontroli wszystko jest ok.
Po badaniu został zaszczepiony na uszku zrobił mu się strupek został zasmarowany
kolorowym mazidłem
Obrazek

wie-icz

Post » Czw cze 16, 2011 10:16 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

Super bardzo sie cieszę głaski dla szarka!!
gerardbutler

Post » Czw cze 16, 2011 11:18 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

:ok:

julka75

[poprzednia][następna]