KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! Ariel ma DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto cze 14, 2011 8:04 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT

kurczę, Kasiu, trzymaj sie jakoś :( Mam nadzieję, że dla Blaneczki szybko znajdzie się wymarzony domek :ok: :ok:

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto cze 14, 2011 9:55 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT

Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: , zaklinamy rzeczywistość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wyniki muszą być dobre, muszą :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Biedna Bianeczka, sytuacja naprawdę trudna :(
Kasieńko, na pewno już wszystkiego próbowałaś, ale może założyć Bianeczce feromonową obróżkę, może to złagodzi jej stres :?
Jeśli nic innego nie działa, mniejszym złem chyba jednak będzie wprowadzenie antydepresantu - u kotów dobrze sprawdza się Fluoksetyna (ja byłam zmuszona zastosować przez krótki okres u Myszki, gdy Woland wrócił z adopcji. Nic nie działało, trzeba było spróbować. Pomogło.)
Kochana, wszystko jakoś się wreszcie ułoży, ale spadło na Ciebie stanowczo za dużo stresów :(

Ściskam Cię całym sercem i zaciskam kciuki bardzo, bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto cze 14, 2011 10:23 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Trzymamy i jestesmy myslami
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto cze 14, 2011 10:31 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT

Kasiulku, Kochanie, trzymaj sie jakos .. Mocno trzymamy kciuki za Was!!!! :1luvu: :1luvu:

hObrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto cze 14, 2011 16:36 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT

jerzykowka pisze:Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: , zaklinamy rzeczywistość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wyniki muszą być dobre, muszą :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Biedna Bianeczka, sytuacja naprawdę trudna :(
Kasieńko, na pewno już wszystkiego próbowałaś, ale może założyć Bianeczce feromonową obróżkę, może to złagodzi jej stres :?
Jeśli nic innego nie działa, mniejszym złem chyba jednak będzie wprowadzenie antydepresantu - u kotów dobrze sprawdza się Fluoksetyna (ja byłam zmuszona zastosować przez krótki okres u Myszki, gdy Woland wrócił z adopcji. Nic nie działało, trzeba było spróbować. Pomogło.)
Kochana, wszystko jakoś się wreszcie ułoży, ale spadło na Ciebie stanowczo za dużo stresów :(

Ściskam Cię całym sercem i zaciskam kciuki bardzo, bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asieńko-właśnie planujemy fluoksetynę-to właśnie prozac :D
Feromony nie pomogły :( -zuzyłam dwa opakowania felivaya-właśnie tym sa nasączane obróżki.
Powoli zmniejszamy selegilinę,potem 14 dni karencji i wprowadzamy prozac!-oby tym razem był trwały i dobry efekt!

A teraz rzecz najważniejsza!-Klara ma nowotwory,ale nie złośliwe!!!-owszem,gdyby była nie wysterylizowana,mogłyby się uzłośliwić,ale w tej sytuacji mam tylko obserwować!-podobno czasem pojawiają sie u starszych kotów,a Klarusia ma ponad 8 lat!
Największy głaz spadł mi z serca!

Dziękuję Wam kochane za trzymanie kciuków-pomogly!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto cze 14, 2011 16:54 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT

Kasieńko, bardzo się cieszę z powodu Klaruni :1luvu: I mi również ogromny ciężar spadł z serca :D
A skoro kciuki cioteczkowe pomogły, to teraz trzymamy za świetne samopoczucie Klaruni, za spokój Bianeczki i cudowny domek dla niej, no i oczywiście Kasiulku za Ciebie, Twój spokój i Twoje zdrowie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnie dni były dla Ciebie bardzo trudne. Spróbuj teraz odetchnąć, odpocząć i pomyśleć o sobie :ok: :D
Buziaczki Kochana :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto cze 14, 2011 17:18 przez bulba, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto cze 14, 2011 17:08 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT

Kasiulek, ja odczulam dokladnie to samo po Twoim esku -jakby mi glaz z serca spadl.. Co za ulga!!! Ucaluj Klarunie mocno mocno!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto cze 14, 2011 17:50 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT

Dzięki moje kochane dziewuszki! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Może dzisiaj prześpię całą noc?-wreszcie po tylu dniach!
Jestem tak zmęczona tym strachem,tą bezsennością-naprawdę nikomu,nawet wrogom nie życze takiego wyczekiwania!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto cze 14, 2011 17:52 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT

kalair pisze:
Obrazek

Poprawiłam-bo nie było widać :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto cze 14, 2011 17:59 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT

Kurcze, ja myślałam że burza nadciąga, a to był łomot spadających z cioteczkowych serduszek kamieni :wink: :D
Strasznie strasznie się cieszę ! :D :D :D :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Niech się jeszcze z Bianeczką ułoży! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto cze 14, 2011 19:26 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT

Kasieńko, ogromnie się cieszę :) :dance: :) Za dobre samopoczucie Klary i jej zdrowie :ok: :ok: :ok:

Odpoczywaj Kasiu, należy Ci się :ok:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Śro cze 15, 2011 7:07 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT

Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: , to przewspaniała wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak dobrze, jak dobrze, jak dobrze :dance: :dance2: :dance:
Ucałuj Klarcię gorąco i odetchnij troszkę, bo bardzo tego teraz potrzebujesz!!!
Ściskam Cię przegorąco!!!

Za Bianeczkę zaciskamy kciuki nieustająco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro cze 15, 2011 7:23 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT

Dzień dobry Kasiulku :1luvu: :1luvu:
Miłego dzioneczka Kochana :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro cze 15, 2011 7:24 Re: KOTOMANIA strzał w dziesiątkę! *+Bianka na DT

Obrazek
miłego dnia Kasiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen: