Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 09, 2011 22:00 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Rany, asia2, ale ostatnio miałaś :(
Współczuję.

Brykaj Bercia bezboleśnie za TM - czeka tam na Ciebie na pewno dobre i kochane towarzystwo...
[']
:(
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt cze 10, 2011 12:08 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Groszek lekko katarzy ale niezmiennie tak samo. Nie wiem jakie mamy szanse żeby pozbyć się kataru i że nic wiecej dziać się nie będzie. Tak mnie to wkurza,że trudno opisać.
Jestem jednak dobrej mysli bo chyba gdyby Grochu nie radził sobie zupełnie z wirusem kk to by już miał gorączkę i choroba rozwijałaby się dalej.
Daje mu beta-glukan przez cały czas, trilac w jogurcie dostawał jak wątroba miała leki do obrobienia a teraz szamie sam jogurcik rano na drugie śniadanie.
Groszek waży 5400 i walczę z nim żeby się nie upominał o jedzenie na okrągło. Łakomczuch jest potworny.
W nocy stuka słoiczkiem, w którym jest sucha karma, kręci nim aż czekam kiedy wieczko odkręci :D . jak ja nie reaguję ,to zrzuca mi ze stolika okulary i wyjmuje z pojemniczka wszystkie chusteczki higieniczne a potem roznosi w drobne. Koło łóżka stoi butelka z wodą , to i ona jest przewracana i toczona przez cały pokój :ryk:
Musze go przetrzymywać trochę bo jadłby cały czas.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Sob cze 11, 2011 12:52 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

zawiozłam Groszka do Domku. Dziś sobie posiedzi i powącha, pobawi się z dzieciakami i oswoi z zapachem bardzo energicznej i zaaferowanej maksymalnie całą tą sytuacją suńki.
Trochę się boję o relacje kocio- psie bo dziś było baardzo spontanicznie :D :D szczekanie i popiski suńki oraz przytupy i fukanie Grocha ale tu trzeba czasu po prostu.
Groniu wyszedł z transporterka , obwąchał wszystko, poprzytulał się do domowników, zajął miejsce na krześle przy stoliku do pracy, posiedział chwilę, potem odkrył, że jest kanapa do drapania , co nie spowodowało żadnych niepokojących uwag ze strony domku, i kilka półek do odwiedzenia. Potem dostał wodę, jedzonko, skorzystał z kuwety. Dałam domkowi kilka wskazówek i na kilka godzin zostawiłam chłopaczka u nich. Widziałam, że dzieciaki szykują już dla Groszka zabawki, tak więc mam nadzieję, że wróci wybawiony i da mi spać w nocy :D

asia2

Post » Sob cze 11, 2011 14:53 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

No, no Grosiu. Wyjechałeś sobie na weekend :mrgreen: No to miłego weekendu i dobrych relacji ze wszystkimi domownikami, dwu- i czworonożnymi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie cze 12, 2011 12:37 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Groszek pojechał dziś na drugą wizytę w domku. Wczoraj już trochę nabrali do siebie dystansu, on i sunia więc dziś będzie łatwiej :D
Suńka za wszelką cenę chciała dojść do Groszka i pewnie się z nim zapoznać . Jednak Grochu dawał sygnał, krótkim fuknięciem, leżąc sobie jak basza pod krzesełkiem , że nie ma ochoty na zbliżenia :D i poufałości.
Tak więc od połowy pobytu Groszka w domku, zwierzaki nie były izolowane.
Zobaczymy jak dziś będzie.
Katarek bez zmian wysiękowych , no może na drugim oczku pojawiła się łezka. Ufam, że nie będzie gorzej.

asia2

Post » Nie cze 12, 2011 18:26 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Jestem pewna, że wszystko będzie dobrze, jak najlepiej, pod każdym względem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Nie cze 12, 2011 19:23 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

dzięki dziewczyny.
Grochu wrócił i jest zmęczony zabawami ale wygląda na zadowolonego :D

asia2

Post » Nie cze 12, 2011 19:42 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

asia2 pisze:Grochu wrócił i jest zmęczony zabawami ale wygląda na zadowolonego :D

:D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pon cze 13, 2011 0:43 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Już miałam się wylogować,ale jeszcze musiałam tu.......

Asiu ,tualm z powodu Berci [*] :( śpij kocinko,juz nie cierpisz...........

I Pan Groszysław Wspaniały :1luvu: na próbnych występach w Domu :piwa:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon cze 13, 2011 12:12 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Groszysław Wspaniały teraz sobie odpoczywa po występach w domku :D

Martwi mnie ten katarek. Niby nic bakteryjnego ale boję się żeby się nie zaostrzyło (tfu, tfu, tfu)

asia2

Post » Pon cze 13, 2011 22:38 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

asia2 pisze:Groszysław Wspaniały teraz sobie odpoczywa po występach w domku :D

Martwi mnie ten katarek. Niby nic bakteryjnego ale boję się żeby się nie zaostrzyło (tfu, tfu, tfu)

Zara odkopę swoje kciuki

No

Do znudzenia zacytuję

Myszolandia pisze:
bulba pisze: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto cze 14, 2011 8:41 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

od razu lepiej :1luvu: :1luvu:
Dziękuję Myszolandia :D :D
Groszysław oddał mi większą część swoich fluków :D Teraz mnie męczą
A niech już i tak bedzie :D
Wytrzymam :D

asia2

Post » Wto cze 14, 2011 8:43 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Wto cze 14, 2011 9:32 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Bulba
to za brak kataru u Groszka czy u mnie? :wink:
tak trzymaj, proszę
przyda się nam, absolutnie :D :D

asia2

[poprzednia][następna]