Uszatka i Mroczek - ja tego wcale nie chciałam...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 13, 2011 21:56 Re: Czarna pantera w drodze, Uszata śpi na podusi.

jaaana pisze:
kotika pisze:Jaaana, pierwsze koty za płoty... :D

To już czwarty płot i czwarty kot - ale żaden nie wywędrował aż tak daleko...

O to chodzi, pierwszy Jaś Wędrowniczek. :D
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pon cze 13, 2011 22:02 Re: Czarna pantera w drodze, Uszata śpi na podusi.

A ja wybieram poddupnik dla Uszatej.
Siła spokoju :lol:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon cze 13, 2011 22:04 Re: Czarna pantera w drodze, Uszata śpi na podusi.

Dotarliśmy :kotek:
Mroczek oczywiście postanowił się wysiusiać w drodze z pociągu do autobusu, tak że czekalam aż ludzie w autobusie mnie wyproszą;)
Jest piękny, te oczyska rzeczywiście, jak talerzyki, przeogromne :1luvu:
Położyłam go w dużym pokoju z kuwetą i jedzeniem, otworzyłam kontenerek i wyszłam :) Niech chłopak ochłonie troszkę, nie będę go męczyć :ok:
Ostatnio edytowano Pon cze 13, 2011 22:06 przez caldien, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon cze 13, 2011 22:04 Re: Czarna pantera w drodze, Uszata śpi na podusi.

DOJECHAŁ???
Też obgryzam...
---------------------------------------------
Rysia i Tasia - moje wąsate słoneczka :)
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Od: Wto kwi 12, 2011 18:48

Post » Pon cze 13, 2011 22:05 Re: Czarna pantera w drodze, Uszata śpi na podusi.

caldien pisze:Dotarliśmy :kotek:
Mroczek oczywiście postanowił się wysiusiać w drodze z pociągu do autobusu, tak że czekalam aż ludzie w autobusie mnie wyproszą;)
Jest piękny, te oczyska rzeczywiście, jak talerzyki, przeogromne :1luvu:
Zamknęłam go w dużym pokoju z kuwetą i jedzeniem, otworzyłam kontenerek i wyszłam :) Niech chłopak ochłonie troszkę, nie będę go męczyć :ok:

WSPANIALE!!! :1luvu:
Jaaana, słyszysz??? Dojechał :D :D :D :D :D
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pon cze 13, 2011 22:06 Re: Czarna pantera w drodze, Uszata śpi na podusi.

Ufff...

jaaana

Post » Pon cze 13, 2011 22:07 Re: Czarna pantera w drodze, Uszata śpi na podusi.

Caldien - no to teraz przez miesiąc będziesz miała kota - widmo :lol:

jaaana

Post » Pon cze 13, 2011 22:08 Re: Czarna pantera w drodze, Uszata śpi na podusi.

To jaaana zmienia podpis, a ja idę spać.
:twisted:
Dobrze że chłopak już na miejscu. Trzymam kciuki aby chłopak jednak przekonał się do ludzi :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Pon cze 13, 2011 22:10 Re: Czarna pantera w drodze, Uszata śpi na podusi.

Mam wielką ochotę tam wleźć i zabrać ten brudny kontener... Ale chyba lepiej mu dać spokój...
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Pon cze 13, 2011 22:13 Re: Czarna pantera w drodze, Uszata śpi na podusi.

:ok: :ok: :ok: :ok: za Mroczka w nowym DT
Czekamy na zmianę podpisu :D
Cieszę się, że już na miejscu :D
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pon cze 13, 2011 22:16 Re: Czarna pantera w drodze, Uszata śpi na podusi.

Zadzwoniłam do Puszatek, bo miałam prikaz zawiadomić natychmiast :D

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomogli Mroczkowi dotrzeć do DT - Poker, Evalla, Puszatek, XAgaX i Jej TŻ.
Bardzo dziękuję Caldien, która ofiarowała Mroczkowi DT.
I bardzo dziękuję wszystkim, którzy nam kibicowali i podtrzymywali mnie na duchu.

A teraz zmieniam podpis i tytuł :D
I chyba się upiję :piwa:

jaaana

Post » Pon cze 13, 2011 22:18 Re: Czarna pantera w drodze, Uszata śpi na podusi.

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Za zdrówko Mroczka, Pomagających, Kibicujących i Twoje paznokcie ;)
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pon cze 13, 2011 22:19 Re: Czarna pantera w DT u caldien! Uszata śpi na podusi.

niepostrzeżenie zrobiło się 71 stron wątku Uszatej i Mroczka!!! :D
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pon cze 13, 2011 22:20 Re: Czarna pantera w DT u caldien! Uszata śpi na podusi.

Dojechali. :D :ok:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pon cze 13, 2011 22:29 Re: Czarna pantera w DT u caldien! Uszata śpi na podusi.

Jednak poszłam po zasmrodzony transporterek ;)
Kota już nie było, jedzenia też nie... Kot oglądał usilnie drzwi balkonu... i nawet nie zwiał przede mną 8O Znaczy chwilkę później i owszem, zaszył się w kanapie ;) Ale nie jest jakoś strasznie, nie kładł uszu po sobie, wycofywał się z gracją a nie w panice - więc jestem pełna dobrej myśli :)
Ja także dziękuję wszystkim, którzy pomogli Mroczkowi pokonać te setki kilometrów :ok:
ObrazekObrazekObrazek

caldien

[poprzednia][następna]