Ależ tu się zasuwa.

Mam wrażenie, że dopiero zaczynaliście poprzedni wątek.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiche_wilczyca pisze:ja miałam Krzyśka pilnować, żebyśmy tego kota nie zabrali. Pokazał mi zdjęcia nevki popatrzyłam, mówię spoko, oprę się, nie przywieziemy kota. Ale jak ją na żywo zobaczyłam, jak spojrzałam w te jej oczyska..... To tylko dziewczyny które przy tym były mogą powiedzieć co się tam działo
Myszolandia pisze:Ale niespokojny Otisek
gosiaa pisze:kiche_wilczyca pisze:ja miałam Krzyśka pilnować, żebyśmy tego kota nie zabrali. Pokazał mi zdjęcia nevki popatrzyłam, mówię spoko, oprę się, nie przywieziemy kota. Ale jak ją na żywo zobaczyłam, jak spojrzałam w te jej oczyska..... To tylko dziewczyny które przy tym były mogą powiedzieć co się tam działo
Byłam, widziałam, potwierdzam
kiche_wilczyca pisze:Myszolandia pisze:Ale niespokojny Otisek
to Sahir się wyrywał. Otis to ten rudy, po środku
kiche_wilczyca pisze:gosiaa pisze:kiche_wilczyca pisze:ja miałam Krzyśka pilnować, żebyśmy tego kota nie zabrali. Pokazał mi zdjęcia nevki popatrzyłam, mówię spoko, oprę się, nie przywieziemy kota. Ale jak ją na żywo zobaczyłam, jak spojrzałam w te jej oczyska..... To tylko dziewczyny które przy tym były mogą powiedzieć co się tam działo
Byłam, widziałam, potwierdzam
A Aneta chodziła za nami i nam mówiła "Weźcią ją, szkoda, żeby w schronie siedziała" a jak powiedzieliśmy że bierzemy zapytała zdziwiona "Żartujecie??"
mojekoty pisze:Melduję się i ja.Myślę, że czasami będę tu zaglądać, żeby nadążyć z czytaniem.
kiche_wilczyca pisze:rekord padnie, jak nasz wątek skończy się szybciej niż wątek Bożenki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 1172 gości