Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 13, 2011 20:37 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Były scury, ale zainteresowani chłopaków nadal mizerne, potem trochę się rozkręcili, ale ogólnie to była najbardziej stresująca wystawa dla chłopaków, potrzebują urlopu wystawowego.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pon cze 13, 2011 20:39 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Natulku, fajne pioreczko? :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon cze 13, 2011 20:39 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

kiche_wilczyca pisze:nic :lol: po prostu po przetarciu rąk płynem odkażającym trzymał ręczniczek papierowy w ręce :)

Bardzo mi się ten sędzia podoba jak sędziuje,obserwowałam go w Zgierzu,ta dokładność,to oglądanie kocurów itp,widac gołym okiem,że to sędzia z wyższej półki

Buhaha,Krzychu,żebym teraz nie ścieła włosów,to bym miała takie długie jak Ty hehe

mojekoty,hejka :piwa: ,po banerku widzę,że my się gdzies spotkałyśmy,tylko nie moge zajarzyc jeszcze gdzie,ale spoko :wink:

No taaa,teraz się tu przebic to hohoho :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon cze 13, 2011 20:40 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Satyr77 pisze:Były scury,

apropo,meldujcie jakby co ile dokładnie i gdzie ma polecieć many-many

O,nowy wąt zarozki
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon cze 13, 2011 20:42 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Myszolandia pisze:
mojekoty,hejka :piwa: ,po banerku widzę,że my się gdzies spotkałyśmy,tylko nie moge zajarzyc jeszcze gdzie,ale spoko :wink:

no weź............. jak to nie możesz zajarzyć gdzie??? :mrgreen:

wszystko odnośnie scurów bedzie jutro, bo w robocie mam rozpiskę kto ile jakich, bo karteczkę gdzieś w betach wystawowych zgubiłam
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon cze 13, 2011 20:44 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

kiche_wilczyca pisze:
Myszolandia pisze:

no weź............. jak to nie możesz zajarzyć gdzie??? :mrgreen:

wszystko odnośnie scurów bedzie jutro, bo w robocie mam rozpiskę kto ile jakich, bo karteczkę gdzieś w betach wystawowych zgubiłam

tak żem myślałam :ryk: :ryk: :ryk: :piwa:

A ,spoko,pocekom i do jutra :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon cze 13, 2011 20:47 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Generalnie, osoby z łodzi dostaną info ile nam przelać na konto, a scury będą do odbioru w Siedlu, osoby z obcych landów, scury wyślę pocztą, informacja o kwocie do zapłaty po wysyłce, bo nie znam kosztów wysyłki scura. Poza tym muszę jutro wziąść jakieś foliówki i popakować scury, żeby super śmierdziały :P
Obrazek

Satyr77

Post » Pon cze 13, 2011 20:47 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Może to nie były TE scury?

Obrazek

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Pon cze 13, 2011 20:50 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Te scury, do łazienki wejść nie można, zapachi otumaniają :P
Obrazek

Satyr77

Post » Pon cze 13, 2011 20:55 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Hi hi..lazenka dla kotow!.
Szczury dla kotow!!
Koty gora! :P

Dobrej nocki! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon cze 13, 2011 20:55 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Satyr77 pisze: a scury będą do odbioru w Siedlu

a gdzie toż to?
Bo coś mi znajome,ale....
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon cze 13, 2011 20:59 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

W lecznicy w Tesco na pojezierskiej, ale myślę że dopiero w przyszłym tygodniu, chyba że wcześniej pojadę do łodzi, zobaczymy, jak scury będą dam znać .
Obrazek

Satyr77

Post » Pon cze 13, 2011 21:02 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Satyr77 pisze:W lecznicy w Tesco na pojezierskiej, ale myślę że dopiero w przyszłym tygodniu, chyba że wcześniej pojadę do łodzi, zobaczymy, jak scury będą dam znać .

Aaa,to tu ,spoko,nie zaskoczyłam,że to to,dzisiaj łapę jak dizel na mrozie,ode mnie rzut kamieniem
Spoko,kiedy będą to będą,tylko ostatnio Mrcik pisała ,że są i tak mi się napatoczyło we głowę
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon cze 13, 2011 21:08 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Matulu, u Was to zawsze się coś dzieje czy przed, czy w trakcie, czy po wielkim wydarzeniu :mrgreen: Tego wątku nie da się normalnie czytać - takie tempo 8O

Te szczury naprawdę tak wanieją? To jak Wy wytrzymujecie? A koty dają Wam spokój, czy siedzą wszystkie pod łazienką?

Też czekam na info o kosztach (po przesyłce- na pw dam namiary), bo kasę koniecznie chcę słać.
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pon cze 13, 2011 21:13 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Myszolandia pisze:O,nowy wąt zarozki

Satyrki kochane ten wąt trwał tylko 5 tyg 8O :1luvu:

Wielkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: dla Krzyka i Natka, zdjęcia jak zawsze rewelacyjne, a filmiki zostawiam sobie na zaś , bo czasu brak, a to trza ze skupieniem oglądać, coby całe piękno kociastych wchłonąć :ryk: :ryk: :ryk:

Satyr77 pisze:Te scury, do łazienki wejść nie można, zapachi otumaniają :P

To może do wysyłki zanadto ich nie pakuj, ateki będą miec ćwiczenia na poczcie w temacie " atak bioterrorystów " :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

[poprzednia][następna]