Miau Adopcje(11 do adopcji, 3 z budek, 3 rezyd.+TIGRA)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 09, 2011 23:41 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

paskuda jest cudna wręcz :) kasiu w razie kłopotów finansowych pisz lub dzwoń :)

uwaga uwaga- miecio i pudzianek w nowym domku u kingi i jej syna kuby w centrum w gdyni :lol: :1luvu: wczoraj odbyło sie oficjane przekazanie kotków, pudzian zostaje pod opieka fundacji, bo dom nie jest zamożny i nadal będziemy zbierać na WA ;) ma dom z mieciem ale jest naszym podopiecznym :)
cuda się zdarzają :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dziś pulcheria pojechała do nowego domku :ok: do najlepszego domku świata :)
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Czw cze 09, 2011 23:42 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Cudowne wieści :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pt cze 10, 2011 7:19 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

sabina skaza pisze:paskuda jest cudna wręcz :) kasiu w razie kłopotów finansowych pisz lub dzwoń :)

uwaga uwaga- miecio i pudzianek w nowym domku u kingi i jej syna kuby w centrum w gdyni :lol: :1luvu: wczoraj odbyło sie oficjane przekazanie kotków, pudzian zostaje pod opieka fundacji, bo dom nie jest zamożny i nadal będziemy zbierać na WA ;) ma dom z mieciem ale jest naszym podopiecznym :)
cuda się zdarzają :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dziś pulcheria pojechała do nowego domku :ok: do najlepszego domku świata :)

hip hip!
hurra!
hip hip!
hura!

super!
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Pt cze 10, 2011 10:53 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

nadal wierzę w ludzi, bo w sumie jak się uprzemy- okazuje się że świat jest dobry :)

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Pt cze 10, 2011 14:10 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

sabina skaza pisze:nadal wierzę w ludzi, bo w sumie jak się uprzemy- okazuje się że świat jest dobry :)

Ja niestety częściej już nie wierzę..ale po takich akcjach pojawia się nadzieja, że może jednak..tych "w porządku" jest trochę więcej, niż dupowatych...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Pt cze 10, 2011 18:03 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

:ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Nie cze 12, 2011 18:04 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

domki, gdzie jestescie?

trzymajcie prosze kciuki za szybki i dobry domek dla Tygyska/Leksia, kota pobitego i podtoponego w olejach i kwasach...

viewtopic.php?f=13&t=129004

który za pare dni trafi do Hoteliku!
Obrazek

maria_kania

Post » Pon cze 13, 2011 16:51 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Mario, mocno kciuki trzymam. Niedługo mam urodziny - możecie mi sprezentować wiatrówkę. Zgadnijcie, do kogo sobie postrzelam :evil:

KaleidoStar

Post » Pon cze 13, 2011 17:23 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

KaleidoStar pisze:Mario, mocno kciuki trzymam. Niedługo mam urodziny - możecie mi sprezentować wiatrówkę. Zgadnijcie, do kogo sobie postrzelam :evil:

dziękuje że zrobisz to za mnie ;-)

p.s. obraz dla Twojej mamy czeka u mnie na odbiór ;-)
Obrazek

maria_kania

Post » Pon cze 13, 2011 17:27 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Noo..mama mnie w piątek o niego pytała :D Pomyślę dziś kiedy dam radę podjechać po niego :)

KaleidoStar

Post » Pon cze 13, 2011 18:49 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

KaleidoStar pisze:Noo..mama mnie w piątek o niego pytała :D Pomyślę dziś kiedy dam radę podjechać po niego :)

teoretycznie w weekend moge być na Zaspie koło ETC, pisze moge bo plan jest ale bez konktretow jeszcze ;-) dam znac co i jak :kotek:
Obrazek

maria_kania

Post » Pon cze 13, 2011 19:18 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Ok, z tym, że ja sobotę mam zajętą, bo na ślubie a później weselu jestem. Ale niedziela cała wolna (jak dożyję :D )

Edit: Ale w razie czego może mama będzie mogła podjechać :) Bo ma chyba wolne akurat.

KaleidoStar

Post » Wto cze 14, 2011 7:14 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

nie spieszy się, jest bezpieczny na ścianie ;-)
Obrazek

maria_kania

Post » Śro cze 15, 2011 7:14 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

:D
Obrazek

maria_kania

Post » Śro cze 15, 2011 21:14 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

moje koty- migiem do nowych domków, bo musze zwolnic miejsca dla oczekujących w kolejce :)
no tigra niech siedzi ile chce :lol: heheh mam na nią zakusy :0

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

[poprzednia][następna]