Moderator: Estraven

urwiniu pisze:Bolek nie zmianuje w ogólewciąga jedynie convalescenta ze strzykawki. Myślałam, że chłopak nie ma po prostu siły aby wyjść z transporterka i zjeść coś, ale on chyba nie ma apetytu i tyle, bo przyłapałam go dziś 2x jak wyszedł napić się wody, a pije jej duuużo. Za chwilę spróbuję podać gerberka z indykiem, właśnie się ogrzewa. Może to go skusi? Ok 12 podskoczymy do weta, zbadamy krew, żeby zobaczyć czy jest jakaś poprawa, choćby niewidoczna gołym okiem
![]()
Gibutkowa pisze:urwiniu pisze:Bolek nie zmianuje w ogólewciąga jedynie convalescenta ze strzykawki. Myślałam, że chłopak nie ma po prostu siły aby wyjść z transporterka i zjeść coś, ale on chyba nie ma apetytu i tyle, bo przyłapałam go dziś 2x jak wyszedł napić się wody, a pije jej duuużo. Za chwilę spróbuję podać gerberka z indykiem, właśnie się ogrzewa. Może to go skusi? Ok 12 podskoczymy do weta, zbadamy krew, żeby zobaczyć czy jest jakaś poprawa, choćby niewidoczna gołym okiem
![]()
Jak dużo pije to pewnie nerki. Madzia u Ani też przez to przechodziła. Popytaj Ani.

Gibutkowa pisze:A cukier?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuzia115 i 19 gości