Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 13, 2011 0:04 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Wróciliśmy, dziękujemy wszystkim za towarzystwo, szczególnie black_sheep. Było super. BOS Natka cieszy jak choolera, tym bardzej, że było to chyba najdłuższe porównanie wystawy. Był porównywany z przepieknym MCO i po długim namyśle Steven L.Jones'a przy pomocy sędziego moje ręce z trzymanym w nich Natkiem poszły w górę, sędzia pomógł chyba wiedząc, że sam już mogę go w górę nie podnieść :ryk: Krzykuś był porównywany z Otisem, przepięknym rudzielcem, i Sahirem w sobotę porównanie wygrał Otis, w niedzielę Krzykuś. Niestety nie udało nam się być w BISie razem z Bakalią, ale mamy nadzieję, że jeszcze zdaży się sposobność :ok: Więcej potem, teraz padamy. Miałem okazję jeszcze trzymać przy porównaniu EVATARA CONTENTUS*PL przepięknego SIBa, dzięki czemu jeszcze bardziej zachorowałem na ocenę Natka u Roca-Folcha :mrgreen: To niestety musi poczekać do czasu odwieszenia kluba.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pon cze 13, 2011 6:33 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Heja!

Coś Ty się Tak Krzysiu uparł na tego Roca? Wczoraj oceniał Was najznakomitszy specjalista od NEM. Steven Jones podczas uznania na Słowacji prowadził wszelkie wyklady i prezentacje NEM. On również na uznaniówce przedstawiał rasę innym sęndziom i ocenial koty. To wspanialy sędzia miły i pomocny z wielką wiedzą i nie udeżylo mu do głowy, że jest osobą wysoko postawioną w FIFe.
Ciesz sie Krzychu że trafileś na Stevena bo lepiej trafić nie mogłeś.

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Pon cze 13, 2011 6:39 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Monika. My się cieszymy z wczoraj jak choolera, zostało nam jeszcze trzech sędziów u których chciałbym Natka mieć w ocenie, Folch, Sizova i Rijers. Chcieliśmy trafić do Jonesa i się udało, ale ze względu na sposób prowadzenia ocen i porównania, Satu i Folch nie mają sobie równych :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Post » Pon cze 13, 2011 7:02 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Satyr77 pisze:Satu i Folch nie mają sobie równych :mrgreen:
oj marudny jesteś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Pon cze 13, 2011 7:08 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Bo ja taka maruda jestem. Jak kiedyś będziemy mieli kota u Jonesa to przed porównaniami będę wypijał wiadro kropli nasercowych :ryk: Sędzia świetny, ale Natek zajebisty, w sobotę, Nemcowa też miała problem z wyborem miedzy Natkiem a NFO, wygrał NFO, bo był bardziej rozluźniony. W Sobotę chłopaki byłi strasznie zestresowani, przypuszczmy, że to obecność MCO obok, bo wczoraj był już luz. Za to u Korciaczek Natek dał pokas agresywności, i przy pakowaniu do transportera zostałem pogryziony i podrapany, chłopak boi się małych kociaków.
Obrazek

Satyr77

Post » Pon cze 13, 2011 7:48 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Dodam tylko, że nfo który w porównaniu wygrał z Natkiem w show otrzymał BISa :)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon cze 13, 2011 9:07 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

ja też bardzo bardzo gratuluję :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
choć na tych tytułach wcale się nie znam, hihihi
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon cze 13, 2011 10:04 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Krzykuś & Natek. :love:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Pani Berta Nemcova szybo podjęła decyzję, wybrała rudzielca bo urzekł ją swoim dwu-kolorowym noskiem i białą końcówką ogonka. Jones dłuuuuuugo się zastanawiał, ale końcem końców wybrał Krzykacza.

Było tak cudnie, że chcę jeszcze. :) A takich ludzi jak Satyrki, to należy klonować na koszt państwa. :1luvu:
Obrazek

black_sheep

Od: Wto mar 01, 2011 17:58

Post » Pon cze 13, 2011 10:08 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

black_sheep pisze:A takich ludzi jak Satyrki, to należy klonować na koszt państwa. :1luvu:

dzięki :oops: :oops: :oops: :oops:

I dzięki za zdjęcia, są piękne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ja właśnie zabieram się za obróbkę :mrgreen: 736 do przejrzenia i przerobienia na jpg :twisted:
Na razie mco, z którym Natek wygrał porównanie
Obrazek

WarKotka

Post » Pon cze 13, 2011 10:12 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Ogromne gratulacje od laika. :mrgreen: :ok: :piwa:
Koty macie przepiękne i nie trzeba być sędzią, by to zauważyć. :wink:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon cze 13, 2011 10:29 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Swieta prawda!!! :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon cze 13, 2011 10:31 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

A ja coś wiem, ale nie powiem. :lol: Niech Satyrki się wygadają. :P :twisted:

Są dwa newsy. :ok:
Obrazek

black_sheep

Od: Wto mar 01, 2011 17:58

Post » Pon cze 13, 2011 10:32 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Kaśka, wszystko w swoich czasie :mrgreen:

WarKotka

Post » Pon cze 13, 2011 10:33 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

Jak się mówi A to trzeba powiedzieć B :P

Nie ma tak, że tu smak na niusa jest rozpuszczany i nic... :P

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pon cze 13, 2011 10:35 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Krzyk BIS, Natek BOS!!!

wszystko w swoim czasie :twisted:

WarKotka

[poprzednia][następna]