Jadry pisze:niedzielny BOB-ik
Gratulacje dla niedzielnego BOB-ika i pozostałych zwycięzców!

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Febems pisze:Już pierwszego dnia szok, podchodzimy do rejestracji- zero kolejki, następnie przejmuje nas miła dziewczyna, pyta o numer katalogowy, a następnie prowadzi do odpowiedniej klatki (rany nie musiałam latać po wszystkich boksach i szukać).
black_sheep pisze:Febems pisze:Już pierwszego dnia szok, podchodzimy do rejestracji- zero kolejki, następnie przejmuje nas miła dziewczyna, pyta o numer katalogowy, a następnie prowadzi do odpowiedniej klatki (rany nie musiałam latać po wszystkich boksach i szukać).
Magda, ja również byłam w szoku.Kto jeździ na wystawy, wie, ile trzeba się czasami nachodzić żeby znaleźć swoją klatkę.
To była nasza pierwsza, Żorska wystawa. Jestem zachwycona i na pewno będę również w przyszłym roku.
![]()
Zapraszam do obejrzenia zdjęć z wystawy (55 sztuk)
black_sheep pisze:Febems pisze:Już pierwszego dnia szok, podchodzimy do rejestracji- zero kolejki, następnie przejmuje nas miła dziewczyna, pyta o numer katalogowy, a następnie prowadzi do odpowiedniej klatki (rany nie musiałam latać po wszystkich boksach i szukać).
Magda, ja również byłam w szoku.Kto jeździ na wystawy, wie, ile trzeba się czasami nachodzić żeby znaleźć swoją klatkę.
To była nasza pierwsza, Żorska wystawa. Jestem zachwycona i na pewno będę również w przyszłym roku.
![]()
Zapraszam do obejrzenia zdjęć z wystawy (55 sztuk)
black_sheep pisze: Jestem zachwycona i na pewno będę również w przyszłym roku.![]()
Dunia pisze:black_sheep pisze: Jestem zachwycona i na pewno będę również w przyszłym roku.![]()
myślałam, że się ujawnisz Czarna Owieczko i podejdziesz do nas
Azirafal pisze:P.S. Boshe. Właśnie sobie uświadomiłem że dyskutuję z moją koleżanką małżonką poprzez forum. No to mamy nominację do rodziny patologicznej
Azirafal pisze:. No to mamy nominację do rodziny patologicznej
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 3 gości