Po raz drugi robię bazarek dla Etiopii która zmaga się ciągle z chorobami swoich milusińskimi a co za tym idzie z ogromnymi długami.
Oto lista jej wydatków:
-Na Diagnostykę Mufasy - ma powiększoną tarczycę
- Kontynuację Leczenia Tequili i spłatę długów ( ciągła walka o jej życie ) m.in. konsultacja neurologiczna u dr Wrzoska i MRI we Wrocławiu.
- leczenie Nalusi m.innymi na kontrolne Echo serca i badania
- preparaty wspomagające stawy i chrząstkę
-Na specjalistyczną karmę :
*Royal Canin Obesity i Mobility dla Mufasy
*Royal Canin Fibre Response dla Nalusi i Tequili
Psica się mocno pochorowała czekamy na wynik hist. patologii

PILNIE DO SPŁATY MAMY 194 zł + 450zł + 200 zł + 100 zł czyli 944 zł

Tak więc postanowiłam pomóc i stad ten bazarek.

Koszt wysyłki pokrywa kupujący- możliwy odbiór osobisty w Poznaniu.
Licytujemy 7 dni od pierwszej oferty!
Zegarek męski - podobnie jak damski ma prostą i elegancką budowę. Idealny dla mężczyzny który ceni sobie prostotę i szyk. W razie potrzeby można odjąć zapinki, gdyby zegarek okazał się za duży.
Męski - zaczynamy od 10zł

Ramka bardzo fajna, papierek z tyłu trochę jest żółty, ale przecież i tak go nie widać, a ramka jest bardzo oryginalna.

zaczynamy od 5zł
Piórnik. Wykonany z porządnego materiału, w środku ma 3 przegródki, więc długopisy i ołówki nie będą latały. Można też go użyć jako saszetki na pędzelki do makijażu/ tusz/kredki do oczu np.

zaczynamy od 5zł licytuje Mo-ty-lek 5zł --) elzak3 10zł

Zawieszka komórkowa. Nowa.

zaczynamy od 5zł
Pokrowiec na komórkę z różą. Ręczna robota mojej mamy. Róża jest na klapce pokrowca jakby co

zaczynamy od 10zł
Melodyjka. Podobną miała moja bratanica w wózku i bardzo jej się podobało, gdy mogła sobie sama ciągnąć misia. Fajną rzeczą jest, że melodia dość długo trwa. Myślę, że idealne do wózeczka lub nad łóżeczko. Misko jest zapakowany, więc nie wiem czy na 100% działa (powinien, ale nigdy nie wiadomo :< ) więc w razie prośby osoby chętnej mogę go otworzyć.

zaczynamy od 10zł licytuje lanua