Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 11, 2011 21:43 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:No i po co się odzywałam, że Ziabolek fajnie się czuje .... No po co ... :cry: :cry: W nocy znowu był paw...nie chce jeść ...tylko 2 ml gluta wcisnęłam...i już mu się odbijało... To chyba norma, że koty MUSZĄ gorzej się czuć (chorować) właśnie na weekend, święto czy inne wolne .... :(

echhhh te koty.....
trzymamy kciuki, mocno :ok:
u nas wczoraj i dziś też był pawik :(
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Nie cze 12, 2011 15:13 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
Gibutkowa pisze:Kurcze ja myślę że to od kłaków może być rzeczywiście te pawiki, szkoda że nie można mu dać żadnej pasty... :roll: Nawet takiej dla kociaków nie można? Takiej http://www.kacikpupila.pl/defurr-plus-p ... -4862.html ?

Niestety, ŻADNEGO odkłaczacza nie może ...

8O 8O 8O Ziabolec napastuje Frankę ..... RATUNKU .... bo jak ją tak będzie ucapiał, to się jeszcze bardzie zakłaczy ...:evil: bidulka hyczy i zwiewa przed nim ... Ziabol świetnie się bawi ... Bubencjusz znaczy mieszkanie ... :roll: A ja się wyprowadzam .... :mrgreen:

Ja chyba też.... Dziś spałąm u Ewelinki o się W KOŃCU od tygodnia wyspałam. Czemu? Bo od tygodnia Karola zrzuca skorupę i po nocach się masakrycznie tłucze po akwarium :evil: A ja o 5 rano do chłopa "weź ją wsadź do miski i daj do wanny bo ją zaraz zatłukę!" :evil: :evil:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie cze 12, 2011 18:33 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Jak Ziabolek dzisiaj?
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie cze 12, 2011 19:31 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

To jeżeli nie Poker potrzebuje cegiełek to mogę dla innego kotka zrobić :)
Najlepiej wątek na pw podesłać :)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Nie cze 12, 2011 19:33 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ziabolek średniawo ....pawik był rano ... przespał cały dzień ... reszta zresztą też ... niby nie jest gorąco, ale jakoś tak duszno i sennie ...
Bubencjusz pośmiarduje masakrycznie ... 8O i mieszkanie też ... No niech mu ktoś wytłumaczy, że bezjajeczne kocury NIE ZNACZĄ terenu ... bo się zabiję ... :evil: :evil:

Gibutkowa, jak to zrzuca skorupę?? 8O To ona nie rośnie razem z nią ... niedouczona jestem... :oops:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie cze 12, 2011 19:40 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Bubencjusz pośmiarduje masakrycznie ... 8O i mieszkanie też ... No niech mu ktoś wytłumaczy, że bezjajeczne kocury NIE ZNACZĄ terenu ... bo się zabiję ... :evil: :evil:

Może Bubencjusz nieświadom, co stracił :wink:
Ziabolku, to dla ciebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Nie cze 12, 2011 19:47 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

_ogonek_ pisze:To jeżeli nie Poker potrzebuje cegiełek to mogę dla innego kotka zrobić :)
Najlepiej wątek na pw podesłać :)

Jeszcze raz baaaardzo dziękujemy za chęć pomocy i śliczne cegiełki :1luvu: :1luvu: Pokerek w tej chwili nie potrzebuje, ale jeżeli będzie potrzebna tomografia, albo operacja (OBY NIEEEEEE) to koszty będą straszne ... Dlatego te cegiełki zostaw "w zapasie" ... Mam nadzieję, że się bez tego obędzie - oczopląs został malutki, więc zobaczymy po kolejnym jonogramie, czy wszystko wróciło do normy ... no i po endoskopii ...
Ja pisząc o innym potrzebującym kotku nie miałam na myśli żadnego mojego, bez choroby Pokerka dałabym radę finansowo sama ...tyle że szczepienie całej bandy p-ko grzybicy i jej leczenie już mnie wcześniej wykończyły finansowo...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie cze 12, 2011 19:50 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

bulba pisze:Może Bubencjusz nieświadom, co stracił :wink:

No fakt ... on ma taki "zwis brzuszny", że TAM wzrokiem nie sięga ... :ryk:

Ziabolek ślicznie dziękuje za kciuki ....
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie cze 12, 2011 20:37 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Rośnie ze skorupą ale górne łuski zrzuca. Coś jak węże, tylko one zrzucają całą skórę na raz, a Karola zrzuca pojedyncze łuski z pancerza. Do tego zwłaszcza jej się naskórek z części miękkich.

Mietek za to choć TAM sięga wzrokiem to chyba zapomniał że nie może i "udaje" że znaczy. W sensie że ten ogonek mu lata jak by znaczył ale nic nie pryska ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie cze 12, 2011 20:44 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie cze 12, 2011 20:54 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:Mietek za to choć TAM sięga wzrokiem to chyba zapomniał że nie może i "udaje" że znaczy. W sensie że ten ogonek mu lata jak by znaczył ale nic nie pryska ;)

Mój Dudek robi dokładnie to samo, i w dodatku od czasu do czasu, tłucze niesterylizowaną kotkę i niekastrowanego kocura (oba hodowlane). Moja wetka stwierdziła, że coś mu się w główce poprzestawiało, bo jako kastrat powinien być na samym dole w kocim stadzie :twisted:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie cze 12, 2011 20:56 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Jak widać, płeć jest nie w jajkach, tylko w główce :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie cze 12, 2011 21:25 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Erin pisze:Jak widać, płeć jest nie w jajkach, tylko w główce :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: ale jaja ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie cze 12, 2011 21:43 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
Erin pisze:Jak widać, płeć jest nie w jajkach, tylko w główce :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: ale jaja ...

Też się uśmiałam :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

bulba

Post » Nie cze 12, 2011 22:19 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

No widać tak jest :ryk:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]