Rozmawiałam z weterynarzem, mówiła że do 12 godzin jak w lodówce to nic złego się nie dzieje. Najprawdopodobniej tak liczne bakterie są z powodu zapalenia i dlatego mamy dalej podawać antybiotyki. Wyniki moczu i osadu : Barwa : żółta Odczyn : PH=6 Ciężar właściwy : 1018 Białko: 0.3 g/l Glukoza: - Urobilinogen : w Normie Bilirubina : - Ketony: - Krew: - Test nitrozowy : Ujemy Test Leukocytowy : ujemny Nabłonki: Płaskie POJ WPW Leukocyty: 4-6 WPW Erytrocyty: Nie stwierdzono Wałeczki: Nie stwierdzono Składniki mineralne: nie stwierdzono Inne : Bakterie dosyć Liczne WPW
Tutaj masz dobre odczucia na razie Piracikowi antybiotyki odsatwiliśmy po 10 dniach (bo kuracja się skończyła) i jak na razie (tydzień) odpukać nic nie ma Pan weterynarz mówiła,że to były czopki śluzu i dlatego miał problemy z wysiusianiem się ... teraz zaczynają się cieżkie czasy dla nas i kociaków - lato ale mamy patent,aby w domku było w miarę chłodno, zamykamy szczelnie okna i zapuszczamy rolety, a dopiero rano albo wieczorem je uchylamy przewietrzyć kiedy powietrze już jest chłodniejsze
W Łodzi tez upał niemilosierny , ale dziś byla burza i troche się ochłodzilo . Siostry psiaki tez nie lubią jak tak goraco , chociaz moga w domu sie ochłodzić , bo w domku przyjemny chlodzik. Malutka Tinka rośnie . no i wakacje niedlugo, to mam nadzieje ze będę zwolniona z fubkcji niani do szczeniaków za miesiąc. Może nawet do Gdańska uda mi sie przyjechac Patent z zapuszczaniem rolet sprawdzony, dziala Serdecznie Was wszystkich przytulam.
Nikt do nas nie zagląda u nas powoli do przodu, kociakom na razie nie przeszkadzają upały Pirat uwielbia zrobić sobie południową drzemkę na parapecie na słoneczku, żartujemy że wyblaknie nam ... Pepisławowi zamówiłam karmę light bo beczułka się z niego zrobiła
Ja jestem nienormalna jakaś , z drznieniem serca wchodzę na wątek, a tu takie cudne zdjecia zaspanych moich ulubieńców Dzięki Anulka Pepuś wcale taki grubas nie jest :wink A jak mu karma light smakuje,czy jeszcze nie zaznał rozkoszy odchudzania? A Piracikowi nawet nie chciało się oczu otworzyć ,śpioszek przekochany Całuski w noski i milion najczulszych mizianek dla cudnych braciszków
Oj Pepe nie jest grubas ??? eeee to trzeba go zobaczyć na żywo zapraszamy !!! A Pirat to zmęczony był męczeniem brata i dlatego nie otworzył oczów Kochana Ty się nie martw nowymi postami na wątku bo przestaniemy pisać
Jak nie będziesz pisać to jeszcze bardziej będę się martwić bo ja naprawdę nienormalna jestem.
Kartony ,torby,to zawsze najlepsze zabawki były Obaj wyglądają wspaniale i obiecuję sobie że zacałuję ich do utraty tchu,jeśli tylko pozwolą , a jak nie pozwolą, to też to zrobię Ciekawe czy mnie poznają? :lol mnóstwo serdeczności dla Ciebie Aniu i Mariusza i dla Oleńki ,która tak pięknie z czułością kibicuje chłopakom