DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 11, 2011 10:16 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Niestety stało się to co przewidywałam...W związku z problemami finansowymi byłam zmuszona przejść na tańsze [czytaj:gorsze :( ] jedzenie dal kotów.No i mam efekt tego czyli ogólna "sraka" i "żyganko" co w praktyce nie jest ani śmieszne ani fajne ani tym bardziej korzystne dla kotów.Do tej pory były karmione suchym:-Acana,Applaws,Royal Canin,Sanabelle,jako domieszkę stosowałam w niedużej ilości Purinę;koty dostawały też raz dziennie surowe mięso zamiennie z dobrymi puszkami.No i teraz powstał problem,który nie bardzo wiem jak rozwiązać :? Na chwilę obecną podaję leki p/biegunce i daję do jedzenia tylko suchy royal canin,który zaraz się skończy....Mam nadzieję,że "rozrabiacze" forumowi nie zjedza mnie żywcem.... :twisted:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob cze 11, 2011 10:35 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

O cholerka :cry:
To się porobiło.Ale wszystkie tak mają?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob cze 11, 2011 11:07 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Jedna mocniej inne słabiej ale raczej wszystkie,które jedzą konserwy bo mam takie które tylko "liżą" bo są bardziej za suchym np.Bigus czy Płatek....
No i mam jeszcze jeden problem a raczej dwa....Musze znależć miejsce dla kota....nie wiem -ogłoszenia u CA to raz ale chyba trzeba zrobić fb bo kot siedzi w łazience,płacze i denerwuje mi koty,które zaczynają bic sie między sobą :| jeśli tak dalej pójdzie będę musiała go przenieść na druga stronę domu i niestety do klatki :(

J.D.

Post » Nie cze 12, 2011 6:49 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Co słychać?
jak kociaste?
Moze ryzu dodać do puszek?Sklei co nie co?

Łatek
http://koty.sos.pl/futro.php?id=1138

Asiu on ma sporo ogłoszeń ale nie każde wymagają potwierdzenia mailem.Część przyszła na mnie bo są na moich kontach (np.w adopcjach.miau) .Trzymam kciuki mocne za niego :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie cze 12, 2011 7:21 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

daję suchy royal i gotowane mięso;dzis dałam indyka-zobaczymy :?

J.D.

Post » Nie cze 12, 2011 8:47 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Musi być dobrze :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie cze 12, 2011 14:13 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Przepraszam za offa :oops:, mam nadzieję, że Asia mi wybaczy po znajomości :wink: .

Zapraszam na wątek bezdomnego psiaka:

http://www.dogomania.pl/threads/2091...0#post17034480

i na bazarek dla niego (kocie ciocie znajdą tam też coś "kotkowego :kotek: )

http://www.dogomania.pl/threads/2091...iaka-20VI-g.20

Pozdrawiam :1luvu:

dreag

Od: Wto sty 13, 2009 21:04

Post » Nie cze 12, 2011 20:51 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Jak wiadomo, my zawsze staramy się jak możemy choćby nawet duchowo wspierać.
Bo tak to jest, że te nadzielniejsze i najpoświętliwsze domki tymczasowe nie mają czasu ani ochoty się promować.

A Asia robi wielkie, wielkie rzeczy, tak sobie cichutko, bez rozgłosu i nie krzycząc o wsparcie... :1luvu:, nawet do tych którym tego wsparcia udzieliła.

Może ktoś wreszcie to zobaczy i doceni...
Bo jak nie... to z tym wreszcie zrobię porządek :evil: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon cze 13, 2011 15:04 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Wpadłam na chwilę podnieść :ok:
Będę próbowała po kolei pisać i wstawiać zdjęcia moich tymczasów do ogłaszania.Mam cichą nadzieję,że Asia napisze cudowne teksty a CatAngel szybciutko je ogłosi....co prawda Asia jeszcze o moich planach nic nie wie :oops:

J.D.

Post » Pon cze 13, 2011 15:12 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

O, kto jak kto, ale jestem pewna, że Asia na rzęsach stanie i teksty napisze.
Bo ty musisz dziewczyno coś wyadoptować do jak najlepszych odmów oczywiście, bo stawiasz sobie coraz trudniejsze zadania.
Ale jak się odzywasz, to znaczy, że kot Cię jeszcze nie pożarły :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon cze 13, 2011 15:15 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

he,he :mrgreen: nie dam się :ok:

J.D.

Post » Pon cze 13, 2011 15:18 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

No, ja mam taką nadzieję...
Ja bym sobie nie poradziła za skarby świata.
Ale, ty, ty sobie nie poradzisz? :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon cze 13, 2011 15:26 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Muszę nie mam wyjścia :twisted:

J.D.

Post » Pon cze 13, 2011 15:29 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Święta prawda, niestety :?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon cze 13, 2011 15:48 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Jako pierwszy do ogłaszania KROPEK;na kotkowie on jest wystawiony jako Magdulek ale dla mnie on jest Kropek i już :mrgreen: poszukam gdzie mam jego zdjęcia to wstawię więcej...;

Kropek
Obrazek
to młody kocurek,na pewno nie ma jeszcze roku;bardzo kochany,miziasty,mruczący,barankujący,nakolankowy,no -wymarzony kot
historia -standard-pojawił się znikąd,pełno jajeczny,pewnie wyrzucony,chodził po osiedlu i płakał;został pozbawiony męskości i przyjechał do mnie,parę dni sielanki i zaczęły się niesnaski,starcia a czasem bitwy :roll:
teraz mieszka w małej łazience :( czasem ma chwilę wolności i może "pobyć" na korytarzu tylko do "spacerniaka" jest kolejka :mrgreen: potrzebuje domku gdzie będzie miał ludzia dla siebie,uwielbia być na rękach,jest jak dziecko-wtula się i mruczy;dla kogos kto chce mieć jednego kota-WYMARZONY,IDEALNY JEDYNAK!!!!

J.D.

[poprzednia][następna]