Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Pawełek i Antoś z felv...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 10, 2011 20:06 Re: Moja gromadka - Nutka odeszła ['], przegrała z białaczką :((

Srebrny - kot-zagadka :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt cze 10, 2011 20:31 Re: Moja gromadka - Nutka odeszła ['], przegrała z białaczką :((

Tak, to prawda, jest jedną wielką zagadką. No i jest tymczasem... Hm, dwa lata? Nie, to bez sensu.
On nas kocha, fakt, i okazuje to. No i ta jego miłość do Zochy... Jak razem oglądają TV z sofy, to można paść.

Trzymajcie za kurację uszu Puchatka, żeby krople pomogły, żeby przestać mówić 'nie-nie'nie'... Tak bym chciała, żeby był zdrowy i mógł znaleźć dobry dom.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt cze 10, 2011 20:36 Re: Moja gromadka - Nutka odeszła ['], przegrała z białaczką :((

Obrazek Srebrny podczas snu :D

Rozmowa toczona przed chwilą:
Ja: Srebek powinien dostać jakiś prezent z okazji rocznicy, nie?
Tomek: No, sztuczne oko.

8) :roll: :x
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt cze 10, 2011 21:28 Re: Moja gromadka - Nutka odeszła ['], przegrała z białaczką :((

Czarny humor :lol:

Za Puchatka :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt cze 10, 2011 22:07 Re: Moja gromadka - Nutka odeszła ['], przegrała z białaczką :((

anita5 pisze:................

:ryk:

Ja bym jeszcze dodała, że lubi psy po nogach podgryzać :mrgreen:
Sto lat Sreberko :piwa: :balony:

I za Puchatka :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Sob cze 11, 2011 13:41 Re: Moja gromadka - Nutka odeszła ['], przegrała z białaczką :((

anita5 pisze:(...)
- bywa bardzo dokuczliwy,
- nie rozumie, że inny kot nie rozumie jego zabaw,
...
- strzela glutami na ogromne odległości,
...

Kalumie! :roll:

:mrgreen:

PS. Wiem, wiem :lol:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Nie cze 12, 2011 12:51 Re: Moja gromadka - Nutka odeszła ['], przegrała z białaczką :((

Wczoraj był okropnie pracowity dzień, na dodatek miałam chyba strasznie niskie ciśnienie czy co, bo miałam wrażenie, ze zaraz padnę. A nie bardzo była możliwość.

Rano jeszcze pojechaliśmy z maluszkami i Zochą na szczepienie. Borysek i Kropek byli doszczepiani. Przy okazji pani wet zerknęła na to dziwne coś, co Borysek ma na karku, dała nam na to maść. To coś zaschnęło, więc prawdopodobnie idzie ku lepszemu. Kiwusia też dostała szczepionkę, pani wet zwróciła uwagę na tą jej przekrzywioną główkę. Po powrocie zrozpaczona Masza dokładnie przeliczyła dzieci, a potem umyła łebki. Ta kotka jest zadziwiająca, taka opiekuńcza bardzo.

Mały Puchatek po tych antybiotykach do uszu jest znacznie spokojniejszy. Mam nadzieję, że to dobrze. I wydaje mi się, że mniej trzęsie tą główką. Ale dużo śpi, i nie wiem, pogoda? Działanie leku? Mam nadzieję, że będzie dobrze.

Trwa pożeranie trawy i wymioty, gdzie popadnie... 8) :)
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie cze 12, 2011 13:23 Re: Moja gromadka - Nutka odeszła ['], przegrała z białaczką :((

anita5 pisze:Trwa pożeranie trawy i wymioty, gdzie popadnie... 8) :)

Oj będzie co sprzątać :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie cze 12, 2011 14:23 Re: Moja gromadka - Nutka odeszła ['], przegrała z białaczką :((

viewtopic.php?f=20&t=128949 - zapraszam na perfumowy bazarek :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Nie cze 12, 2011 14:48 Re: Moja gromadka - Nutka odeszła ['], przegrała z białaczką :((

anita5 pisze:Obrazek Srebrny podczas snu :D

:lol: :lol:

Zaglądamy i czytamy :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie cze 12, 2011 16:13 Re: Moja gromadka - Nutka odeszła ['], przegrała z białaczką :((

Mały rośnie i zdrowieje to śpi :D :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie cze 12, 2011 16:33 Re: Moja gromadka - Nutka odeszła ['], przegrała z białaczką :((

Amyszko, no taką mam nadzieję! :D

Kristin, jak miło Cię widzieć, pozdrawiam serdecznie!

A ja muszę sfocić Przemcia, a szczególnie jego łapeczki, są takie śliczne, nie ma śladu po tych ranach, a pazurki jakie ładne odrosły. Kociak śpi teraz w koszyczku i ma wywieszoną kartkę: nie budzić!, więc innym razem. :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie cze 12, 2011 16:34 Re: Moja gromadka - Nutka odeszła ['], przegrała z białaczką :((

Liwia_ pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=128949 - zapraszam na perfumowy bazarek :)

Jakie piękne zapachy, dziękuję za bazarek! :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie cze 12, 2011 19:57 Re: Moja gromadka - Nutka odeszła ['], przegrała z białaczką :((

anita5 pisze:........... Po powrocie zrozpaczona Masza dokładnie przeliczyła dzieci, a potem umyła łebki. Ta kotka jest zadziwiająca, taka opiekuńcza bardzo.

........

To rzeczywiście niezwykłe :1luvu:

Za Puchatka cały czas :ok:
I dobrze, że Przemcio już dobrze się czuje :) To pewnie potrzebne mu ogłoszenia? :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Nie cze 12, 2011 20:00 Re: Moja gromadka - Nutka odeszła ['], przegrała z białaczką :((

anita5 pisze:Obrazek

Dziś wielka rocznica, 2 lata ze Srebrnym. 2 lata z kotem potworem, okiełznanym dopiero przez krople Bacha sporządzane przez Ryśkę.
Jaki jest Srebrny? Tego nie potrafię nadal powiedzieć. Ale:
- bywa bardzo dokuczliwy,
- nie rozumie, że inny kot nie rozumie jego zabaw,
- uwielbia naszą psicę Zochę, stanowią zakochaną parę ( a kiedy się pojawiła, był jej najzagorzalszym wrogiem),
- uwielbia niańczyć maluszki,
- strzela glutami na ogromne odległości,
- uwielbia dawać buziaki,
- ma najcudniejsze policzki i wąsiki na świecie, i rozkoszne, niezwykłe futerko,
- jest bardzo czuły,
- niemal nie widzi,
- i nigdy nie wiem, co sobie myśli.

najlepszego Srebrny! My są podobne koty, ze mną też nie można wytrzymać a kochają mje.
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia][następna]