Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:moze tu go zgłosić?Do wątku DT.
viewtopic.php?f=1&t=128804
i poprosić kogoś o fb.Rude raczej szybko DS znajdują.
ewar pisze:W łazience miałam kiedyś Tolę, 6-tygodniową kotkę.Żeby dojść do ubikacji musiałam deptać po jej posłanku.Kilka dni można wytrzymać, ale to i tak koszmar.Mam przerobione mieszkanie i żeby kuchnia była trochę większa, łazienka musiała być mikroskopijna.Pralkę mam najchudszą z możliwych (34 cm), bo taka o głębokości 40 cm uniemożliwia już korzystanie z ubikacji.Głupio to pisać, ale to prawda.
ASK@ pisze:ewar pisze:W łazience miałam kiedyś Tolę, 6-tygodniową kotkę.Żeby dojść do ubikacji musiałam deptać po jej posłanku.Kilka dni można wytrzymać, ale to i tak koszmar.Mam przerobione mieszkanie i żeby kuchnia była trochę większa, łazienka musiała być mikroskopijna.Pralkę mam najchudszą z możliwych (34 cm), bo taka o głębokości 40 cm uniemożliwia już korzystanie z ubikacji.Głupio to pisać, ale to prawda.
ja mam łazienkę przed przerobieniem(taka twoją).Jak pralka(wąska) to brodzik tylko wlazł.Ostatnio kot w brodziku mieszkał.
Zapisz sie na wątku DT.Może ktoś sie skusi.Rude to chodliwe.Szkoda miziaka bo moze okazać się,ze nie ma kogo ratować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 34 gości