I ogłoszenia będzie nadal produkować
Carmen201 pisze:Gosia ma chwilowo problemy prywatne ale obiecuje, że niedługo wróci.
CatAngel pisze:Ogłoszenia robię w dniu zamówienia ew.max do 4-5dni(kto u mnie zamawiał wie jak szybko działam)

J.D. pisze:Trzymaj się
Carmen201 pisze:Gosia ma chwilowo problemy prywatne ale obiecuje, że niedługo wróci.
CatAngel pisze:Ogłoszenia robię w dniu zamówienia ew.max do 3-4dni(kto u mnie zamawiał wie jak szybko działam)

CatAngel pisze:Wojowniczek najbardziej groźny kocio (który pokazał mi jaki jest niebezpieczny
Wczoraj łapanka kota do transporterka, cały transporterek zepsuty, zatrzaski połamane :-/ walka z kotem żeby tylko nie uciekł. Udało się wczoraj trafił do weta myślałam że tylko problemy z oczami są i dzisiaj będę mogła go odebrać, a tu masz tel i wiadomość, że kot ma świerzbowiec, robaleeeeee, problem z łapą myślałam że temu przeszło, ale wczoraj faktycznie trochę kulał, problemy z nosem wydzielina i problemy z oczami-Wet koszt 150zł z przetrzymaniem do poniedziałku

Gibutkowa pisze:Czy ktoś wie jak się uaktywnia na gumtree opcję opłaty smsem za wyróżnienia? W helpie jest żeby kliknąć na link którego za cholerę nie mogę znaleźć![]()
A innej opcji płatności nie mamAni karty ani paypal
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości