Moderator: Estraven
Filomen pisze:Czy dr Monika dała Ci Ditrivet dla Longera ? Klimkowi też by się przydał.
wiesiak pisze:http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Czy ktoś może mi udostępnić powyższy filmik tak aby można go było nagrać w całości na płytkę CD mam pewien pomysł pozyskania pieniędzy ale do jego realizacji potrzebny by był cały filmik a nie link do filmiku .
http://www.nadziejanadom.orgterenia1 pisze:Przypominam o dyżurach na następny tydzień![]()
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 13.06.-19.06.2011
13.06. pon. rano Bona44 wie. Teresa
14.06. wt. rano brak wie.MaraS.
15.06. śr. rano Asia i Bogusia wie. MaraS.
16.06. czw.rano brak wie. Cookie
17.06. piat rano Bona44 wie. Teresa
18.06. sob. rano brak wie. brak
19.06. niedz. Dorotka wie. brak
Masz wielkie serce dla kociastych, tyle dobrego nie może pójść na marne 
Mara S pisze:Filomen pisze:Czy dr Monika dała Ci Ditrivet dla Longera ? Klimkowi też by się przydał.
Tak - Jest ten Ditrivec dla Longera w witrynce -zdajsie ma brać 3/4 tabletki w masle 1 x na dobę. Jak trzeba to niech ktoś weźmie przy okazji dla Klimka - ostatnio miewał lepsze kupy więc miał być na samym Prokolinie.
Filomen pisze:a u nas w domu też nowy tymczas - Noska ze schronu, strasznie odwodniona, biegunkowa. Kotka ma ok roku a waży 1,3 kg![]()
od rana na kroplówkach
a w chatce mamuśka - Maniusia ma nowego dziusia. Przynieśli to schronu taką biedę maleńką. Na szczeście Monika go przywiozła do chatki a mamuśka nie odrzuciła maluszka, umyła i dała cyca
Bardzo się cieszę
Dzielna mamuśkaFilomen pisze:Mara S pisze:Filomen pisze:Czy dr Monika dała Ci Ditrivet dla Longera ? Klimkowi też by się przydał.
Tak - Jest ten Ditrivec dla Longera w witrynce -zdajsie ma brać 3/4 tabletki w masle 1 x na dobę. Jak trzeba to niech ktoś weźmie przy okazji dla Klimka - ostatnio miewał lepsze kupy więc miał być na samym Prokolinie.
Mara - litościnic mi nie powiedziałaś ani nikomu, ze są dla niego leki. Piszmy i mowmy sobie takie rzeczy bo zrobi sie bałagan a jest to szczegolnie niebezpieczne w przypadku podawania leków. "Zdaje sie" to nie jest dla mnie jasne dawkowanie, zadzwonię jutro do Almavetu.
jadziaII pisze:Wiec wstepnie Wiki planujemy z Ewa na poniedzialek w takim razie wieczorny niedzielny dyzur niech wlozy ja do boksu bez jedzonka tylko z piciem.
W pon.najprawdopodobnie Piotr ja zawiezie do Almawetu a co do odbioru to dogadamy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Lifter, LikeWhisper, Silverblue i 54 gości